FLOREȘTI

Un pas important în dezvoltarea educațională din Florești! A fost semnat contractul pentru modernizarea Liceului „Dumitru Tăuțan”.

Un pas important în dezvoltarea educațională din Florești. A fost semnat contractul de finanțare pentru extinderea și modernizarea Liceului „Dumitru Tăuțan”.

A fost semnat contractul pentru modernizarea Liceului „Dumitru Tăuțan” | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook A fost semnat contractul pentru modernizarea Liceului „Dumitru Tăuțan” | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


 

Un pas important în dezvoltarea educațională din Florești. A fost semnat contractul de finanțare pentru extinderea și modernizarea Liceului „Dumitru Tăuțan”. 


 

Potrivit lui Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, aceste fonduri nerambursabile, parte din programul „Școala Verde”, vor contribui la creșterea numărului de locuri disponibile în școli, dar și la modernizarea infrastructurii educaționale. 


Proiectul include:

- extinderea aripii estice a clădirii actuale


- 15 clase noi și un laborator modern

- panouri fotovoltaice pentru independența energetică


- o seră didactică

- tehnică educațională de ultimă generație (table smart, laptopuri etc.)

„Alături de celelalte proiecte aflate în desfășurare, vreau să ne asigurăm că școlile din Florești se transformă în spații moderne, prietenoase cu mediul, care să obțină statutul de «școli verz».”, a declarat Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Investiții în infrastructura școlară din Florești, din bani europeni. Primarul Bogdan Pivariu: „Modernizăm și extindem Liceul „Dumitru Tăuțan” și vom deschide licitația de execuție pentru școala nouă din comună”.

Noi drumuri modernizate, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Lucrările vor continua pentru a îmbunătăți întreaga infrastructură rutieră”

Ultimele Stiri
abonare newsletter