FLOREȘTI

Lucrări de consolidare pe strada Pădurii din Floreşti. Cum se va desfășura circulația?

Se desfăşoară lucrări de consolidare pe strada Pădurii din Floreşti.

Lucrări de consolidare pe strada Pădurii din Floreşti | Foto: Primăria Comunei Floreşti – Cluj - Facebook Lucrări de consolidare pe strada Pădurii din Floreşti | Foto: Primăria Comunei Floreşti – Cluj - Facebook

 

 


Primăria Floreşti informează că au fost demarate lucrări de îmbunătățire a infrastructurii pe strada Pădurii, tronson aferent nr. 13, care vor afecta parțial un sens de mers pentru următoarea perioadă.

 


„Lucrările de consolidare sunt parte din proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere la nivelul UAT Florești. Vă rugăm circulați cu atenție!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Floreşti, pe pagina de Facebook. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O nouă grădiniţă, finalizată la Floreşti. Primarul Bogdan Pivariu: „Capacitatea grădinițelor a crescut, din 2020 până în prezent, cu peste 450 de locuri”.

A fost aprobat proiectul Campusului dual din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Un pas important pentru sistemul educațional”.

Un pas important pentru comuna Florești! Pivariu: „Fiecare clădire a administrației publice va fi dotată cu panouri fotovoltaice”.

abonare newsletter