FLOREȘTI

Primarul Bogdan Pivariu, la învestirea noului Consiliu Local din Florești: „Să depunem tot efortul pentru binele comunității!”

Consiliul Local Florești a fost învestit, sâmbătă, în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024. „Să lucrăm împreună pentru ca proiectele de dezvoltare ale Floreștiului să aducă mai multă bunăstare”, a transmis primarul Bogdan Pivariu.

Primarul Bogdan Pivariu, la învestirea noului Consiliu Local din Florești: „Să depunem tot efortul pentru binele comunității”|Foto: Primăria Comunei Florești-Cluj - Facebook Primarul Bogdan Pivariu, la învestirea noului Consiliu Local din Florești: „Să depunem tot efortul pentru binele comunității”|Foto: Primăria Comunei Florești-Cluj - Facebook

 

 


Consiliul Local din comuna Florești s-a întrunit, sâmbătă, în cadrul ședinței de învestire în urma alegerilor locale din 9 iunie. În cadrul ședinței de constituire, cei 20 de consilieri locali au depus jurământul de învestire. 

Bogdan Pivariu: „Să continuăm proiectele de dezvoltare din Florești”

Primarul Bogdan Pivariu a depus jurământul de credință pentru cel de-al doilea mandat obținut la conducerea Primăriei Florești, prilej cu care a subliniat importanța unei bune colaborări pentru continuarea proiectelor de dezvoltare din Florești. 


„Veți avea în mine un partener! Am reușit prin colaborare un buget de investiții substanțial pentru Florești. Doresc succes noilor consilieri, să depunem tot efortul pentru binele comunei Florești. 

Într-o comunitate, cetățeanul este cel mai important. Avem un ritm alert al proiectelor pe care-l vom accelera. Să lucrăm împreună pentru ca proiectele noastre viitoare să aducă mai multă bunăstare”, a declarat primarul Bogdan Pivariu în mesajul adresat cu prilejul ședinței de constituire a Consiliului Local Florești. 


Primarul Bogdan Pivariu și consilierii locali din Florești au depus jurământul de învestire în prezența președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și a prefectului județului Cluj, Irina Muntean|Foto: Primăria Comunei Florești-Cluj - Facebook

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a felicitat membrii Consiliului Local Florești cu ocazia depunerii jurământului și i-a îndemnat să fie aproape de nevoile oamenilor. 

„Mesajul meu este de a continua proiectele începute și de a elabora unele noi. Floreștenii v-au oferit încredere, iar relația noastră va fi una instituțional corectă, prin care vom încerca să ajutăm cât de mult comunitatea din Florești. 


Dincolo de competiția electorală, cred că rămâne ceea ce lăsăm în urma noastră pentru oameni, adică faptele noastre. Puteți miza pe un parteneriat real cu Consiliul Județean Cluj”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. 

Consiliul Local Florești: PNL - 7 mandate de consilieri; Alianța USR-ARI - 5 mandate de consilieri; UDMR - 3 mandate de consilieri; PSD și AUR - câte 2 mandate de consilieri; Partidul Verde - 1 mandat. 
PNL:
Cristolțan Camelia Ana-Maria
Moga Bogdan Claudiu
Iacab Chirca Ana Mihaela 
Hinteoar Tatiana Rodica
Brad Adriana
Martin Edmund Antal
Micle George Emanuel 
Alianța Uniți pentru Florești USR-ARI
Udrea Flaviu Dacian
Meze Daniel Aron
Contraș Lucian Teo
Bitică Marius Daniel 
Vădan Mihai Adrian
UDMR
Albert Zoltan
Fodor Norbert
Iacab Judtih
PSD
Dinia Ioana Mihaela
Muntean Roșca Horațiu
AUR
Adămuță Cătălin
Mărginean Pavel
Partidul Verde
Abrudan Traian


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Pivariu (PNL), al doilea mandat în fruntea Primăriei Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter