Monitorul Cartierelor

Care este stadiul lucrărilor pe strada Uliului. Emil Boc: „Oriunde înțepăm un deal avem probleme cu alunecările de teren”

În luna iunie au început lucrările de consolidare a străzii Uliului din Cluj-Napoca, acolo unde o porţiune din drum s-a surpat. Emil Boc a precizat că situaţia lucrărilor este sub control, iar termenul de finalizare este de 3 luni.

Emil Boc, pe șantierul de pe strada Uliului| Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, pe șantierul de pe strada Uliului| Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


La finalul lunii iunie au început lucrările de consolidare a străzii Uliului din Cluj-Napoca, unde o porţiune de drum s-a surpat

 


Potrivit primarului Emil Boc, prezent pe șantier, termenul de finalizare al lucrărilor este de 3 luni. Valoarea investiţiei este de 5 milioane de lei, bani din bugetul local.

„Mă aflu pe strada Uliului din Cluj-Napoca și am venit să vă prezint stadiul lucrărilor, lucrări efectuate în regim de urgență având în vedere alunecarea de teren.
Efectuăm lucrări pe o distanță de 100 de metri, iar după ce am făcut expertiza de specialitate, soluția a fost amplasarea de piloni forați cu diametrul de un metru, se amplasează 60 de piloni la o distanță de 34 de centimetri între ei, se umplu cu beton pentru a consolida acest deal ca să ajungă oamenii acasă.
Durata lucrărilor este de 3 luni, iar în 3 octombrie ar trebui să fie gata această lucrare (…) Din nefericire, în Cluj-Napoca oriunde înțepăm un deal avem probleme cu alunecările de teren și trebuie să facem consolidări extrem de puternice”, a transmis primarul Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările pe strada Uliului. Valoarea investiției se ridică la 5 milioane de lei, bani din bugetul local.

Locuitorii afectați de alunecarea de teren de pe strada Uliului, în ședința extraordinară de la Primărie. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter