Monitorul Cartierelor

Emil Boc, la întâlnirea cu cetăţenii din Mărăşti: „Am premiat asociațiile de proprietari din cartier care și-au îngrijit spațiile verzi”

Asociaţiile de proprietari din cartierul Mărăşti au fost premiate, în cadrul unei întâlniri cu Emil Boc, pentru că şi-au îngrijit spaţiile verzi şi spaţiile comune.

Emil Boc, la întâlnirea cu cetăţenii din Mărăşti | Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, la întâlnirea cu cetăţenii din Mărăşti | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Asociaţiile de proprietari din cartierul Mărăşti au fost premiate, în cadrul unei întâlniri cu Emil Boc, pentru că şi-au îngrijit spaţiile verzi şi spaţiile comune.

Întâlnire cu cetăţenii din Mărăşti | Foto: Emil Boc - Facebook

„Împreună cu managerul orașului, Gheorghe Șurubaru și colegii din Primărie, ne-am întâlnit cu cetățenii din cartierul Mărăști, pentru a discuta probleme punctuale și a rezolva situații cu care aceștia se confruntă zi de zi”, a scris Emil Boc, pe pagina sa de Facebook. 


Asociațiile de proprietari, premiate pentru că și-au îngrijit spațiile verzi

Asociaţiile de proprietari din cartierul Mărăşti au fost premiate, pentru că şi-au îngrijit spaţiile verzi şi spaţiile comune.

„Am premiat asociațiile de proprietari din cartier care și-au îngrijit spațiile verzi și spațiile comune în cadrul Concursului «Curățenie Generală» 2024. Felicitări tuturor participanților și câștigătorilor pentru grija oferită comunității”, a mai transmis edilul Clujului. 


CITEŞTE ŞI
Concurs de curățenie între asociațiile de proprietari din Cluj-Napoca. Premii pentru cele mai curate blocuri.

De asemenea, în cea de-a doua parte a întâlnirii, Emil Boc a precizat că a discutat probleme punctuale cu cetăţenii, care vor putea fi ameliorate prin intervenția serviciilor de specialitate din cadrul primăriei.

„Pentru fiecare problemă ridicată, în maximum 30 de zile vor fi oferite răspunsuri sau rezolvate sesizările. Acest tip de întâlniri vor continua în toate cartierele orașului”, a explicat Emil Boc. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cei mai harnici clujeni și cele mai curate blocuri. Concurs între asociațiile de proprietari cu premii

Ultimele Stiri
abonare newsletter