Monitorul Cartierelor

Nesimțit cu remorca plină de moloz, prins în flagrant. Boc: „Nu am crezut că se mai poate întâmpla așa ceva la Cluj”

Primarul Emil Boc a prezentat fotografii cu o remorcă ce descărca moloz pe o stradă din Cluj-Napoca, ziua în amiaza mare.

 

Edilul spune că nu se aștepta să se mai întâmple așa ceva la Cluj, dar s-a înșelat. El a precizat că polițiștii locali l-au prins în flagrant pe bărbatul care a aruncat mai mulți saci de moloz pe o stradă din apropierea centrului municipiului, acest fiind sancționat cu amendă de 6.000 de lei. De asemenea, acesta va suporta pe propria cheltuială salubrizarea terenului.


 

„Uitați această imagine pe care v-o prezint dumneavoastră. Am prins în flagrant astăzi un domn care pur și simplu a descărcat pe strada Devei deșeuri, moloz. I-au prins colegii mei de la Poliția Locală în flagrant pe aceștia. Cum se poate întâmpla așa ceva la Cluj-Napoca? Nu am crezut că se mai poate întâmpla, dar iată că aceste lucruri sunt posibile. Mesajul meu este ferm și clar: nimeni nu scapă și avem toleranță zero față de tot ce înseamnă lipsă de respect față de mediu, lipsă de respect față de cetățeni și de calitatea vieții, aici la Cluj.


E inadmisibil să ne batem joc de colțurile frumoase din oraș, pe care le avem, lăsând în urmă deșeuri. Această persoană a primit amenda maximă, de 6.000 de lei, prevăzută de lege. De asemenea, are oglibația de a aduce terenul la situația anterioară, de a curăța pe cheltuiala lui terenul. Aceste lucruri nu pot fi tolerate într-un oraș ca Cluj-Napoca și nu ar trebui tolerate nicăieri”, a declarat primarul Emil Boc, la televiziunea publică.

CITEȘTE ȘI


„Strada Gunoaielor”, Câmpul Pâinii, rămâne îngropată în gunoi până când polițiștii locali îi identifică pe vinovați

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter