Național

Copil de 10 ani, SFÂȘIAT de trei câini scăpați dintr-o curte! Se află în stare critică la spital, în Botoșani

Nebunia câinilor lăsați liberi de stăpâni continuă! Un copil de 10 ani a fost mușcat de trei câini duminică, în Botoșani, iar acum se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

Un copil sfâșiat de câini se zbate între viață și moarte / Foto: monitorulbt.com Un copil sfâșiat de câini se zbate între viață și moarte / Foto: monitorulbt.com

 

 


Un copil de 10 ani se află în stare gravă în urma unui atac al unor câini care au scăpat dintr-o curte în satul Răchiți, județul Botoșani.

 


Un trecător este cel care l-ar fi găsit pe copil în stare gravă, într-un şanţ de pe marginea drumului,  și a sunat la numărul de urgență 112, scrie monitorulbt.ro.

„La data de 19 februarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați, prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, pe marginea părții carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că minorul, de 10 ani, în timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, ar fi fost atacat de 3 câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani. În cauză a fost constituită echipă operativă care efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani

Echipajul SMURD l-a transportat pe copil la Spitalul Judeţean în stare critică. Victima a fst intubată, ventilată mecanic și se zbate între viață și moarte.  

CITEȘTE ȘI:

Copil de 2 ani mușcat de câine în Bistrița, operat de urgență în Cluj! Stăpânul animalului s-a ales cu dosar penal

Femeie sfâșiată de câini în timp ce făcea jogging

Câinii lăsați liberi au atacat o căprioară în Jucu! Localnici: „Au omorât un bursuc, multe căprioare și mulți câini”

Ultimele Stiri
abonare newsletter