Național

Persoanele evacuate în urma surpării unei porţiuni a străzii din oraşul prahovean Slănic se pot întoarce acasă

Persoanele evacuate în urma surpării unei porţiuni a străzii din oraşul prahovean Slănic se pot întoarce acasă.

Persoanele evacuate în urma surpării unei porţiunii a străzii din oraşul prahovean Slănic se pot întoarce acasă. Sursă foto: Facebook/ DSU Persoanele evacuate în urma surpării unei porţiunii a străzii din oraşul prahovean Slănic se pot întoarce acasă. Sursă foto: Facebook/ DSU

 

 


Cele aproape 60 de persoane care au fost evacuate în urma surpării unei porţiuni a străzii 23 August din oraşul prahovean Slănic se pot întoarce acasă, a decis, luni, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova.

Potrivit hotărârii CJSU, se permite întoarcerea proprietarilor evacuaţi la proprietăţi, precum şi reluarea activităţii economice pentru operatorii şi instituţiile publice de pe strada 23 August.

CITEȘTE ȘI:
Situație de urgență în Prahova. O stradă s-a surpat lângă blocuri, 20 de oameni au fost evacuați. VIDEO.

De asemenea, se va relua furnizarea în regim normal a utilităţilor în zonă. În continuare, se menţine interdicţia accesului pietonal şi auto pe zona afectată până la aplicarea soluţiilor de stabilizare. Astfel, autorităţile locale vor lua măsuri pentru delimitarea zonei de interdicţie, arată CJSU.


Pe 25 aprilie, zeci de persoane au fost evacuate după prăbuşirea unei străzi pe o suprafaţă de peste 60 de metri din orașul Slănic, județul Prahova. Orașul Slănic stă pe o mină de sare, iar autoritățile au anunțat că în subsol ar exista galerii vechi de două mii de ani. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Situație de urgență în Prahova. O stradă s-a surpat lângă blocuri, 20 de oameni au fost evacuați. VIDEO.

Ultimele Stiri
abonare newsletter