Național

O mașină a fost lovită în plin de un tren și prinsă sub locomotivă, în Suceava. Șoferul a murit.

Un autoturism a fost lovit luni seară de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, în Suceava, în urma impactului conducătorul autoturismului decedând.

Accident mortal în Suceava| Foto: CFR SA Accident mortal în Suceava| Foto: CFR SA

 

 


Un autoturism a fost lovit luni seară de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, în localitatea Liteni, în urma impactului conducătorul autoturismului decedând.

 


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, din localitatea Liteni, judeţul Suceava, pe magistrala CF 500, un autoturism a fost lovit de un tren care circula pe relaţia Bucureşti - Suceava.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost declarat decedat. Maşina a fost prinsă sub locomotivă, a precizat ISU Suceava.


În tren se aflau aproximativ 120 de călători. Niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale.

Traficul feroviar a fost oprit până în jurul orei 22:00, anunţă sursa citată. Au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, dintre care unul cu medic. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal în localitatea Dumbrava. Un bărbat și-a pierdut viața.

Doi răniți, în urma unui accident de mașină în Munții Rodnei. Una dintre victime, transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter