Național

Incident șocant. Un student i-a dat foc unui profesor, nemulţumit fiind de nota primită la examen.

Un incident şocant a avut loc joi. Un student i-a dat foc unui profesor, pentru că era nemulţumit de nota primită la examen.

Incident șocant. Un student i-a dat foc unui profesor, nemulţumit fiind de nota primită la examen | Foto: pixabay.com Incident șocant. Un student i-a dat foc unui profesor, nemulţumit fiind de nota primită la examen | Foto: pixabay.com

 

 


Un incident şocant a avut loc la Universitatea Ovidius din Constanţa. Un student i-a dat foc unui profesor de matematică, pentru că era nemulţumit de nota primită la examen. Tânărul a primit nota 4 la examen. 

 


Studentul de 22 ani a fugit imediat după faptă. Ulterior a fost găsit de poliţişti şi condus spre secţie, potrivit observatornews.ro.

Studentul l-a stropit pe profesor cu spirt

Incidentul a avut loc, joi, într-o sală de curs a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. Supărat că a nu a luat notă de trecere, studentul l-a stropit pe profesor cu spirt şi i-a dat foc.


Tânărul a ieşit din clasă şi a ţinut uşa pe dinafară, iar profesorul a rămas în interior. 

O profesoară a fost cea care a auzit gălăgie şi a mers să vadă ce s-a întâmplat. Atunci, studentul a luat-o la fugă. Ulterior el a fost găsit de poliţişti şi a fost dus la audieri. Studentul este cercetat pentru tentativă de omor. 


Profesorul a suferit răni minore la nivelul piciorului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caz șocant în Bihor! O elevă și-a înjunghiat pedagogul chiar în biroul directorului.

Se întâmplă în Cluj. Elevă de 11 ani, filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu alt minor.

Final greu de scris. Un bărbat se pocăiește pe patul de moarte și rezolvă un mister vechi de 24 de ani!

Ultimele Stiri
abonare newsletter