Național

Rapperul Wiz Khalifa, săltat de polițiști după show-ul de la Beach Please! pentru că a fumat droguri pe scenă

Rapperul Wiz Khalifa a fost reținut, sâmbătă seara, după ce a fumat droguri pe scena de la Beach Please.

Rapperul Wiz Khalifa, arestat după show-ul de la Beach Please! după ce a fumat droguri pe scenă| Foto: wizkhalifa - Instagram Rapperul Wiz Khalifa, arestat după show-ul de la Beach Please! după ce a fumat droguri pe scenă| Foto: wizkhalifa - Instagram

 

 


Rapperul american Wiz Khalifa, care a cântat aseară la festivalul Beach, Please! de la Costinești, a fost ridicat de polițiști după ce a fumat marijuana pe scenă. 

 


Agenţii au aşteptat mai întâi ca artistul să-şi termine concertul.

„La data de 14.07.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. S-a reţinut faptul că acesta, pe parcursul unui recital susţinut în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşoară în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa, a deţinut peste 18 grame canabis (drog de risc) şi a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis sub forma unei ţigări artizanale. Activităţile judiciare sunt realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa”, a anunţat duminică DIIICOT.


Incidentul vine în condiţiile în care cofondatorul festivalului, Andrei Şelaru (Selly), anunţa că la acest eveniment se va desfăşura o campanie antidrog, în parteneriat cu cele mai importante structuri ale MAI.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incident la Saga. DJ Hardwell a cedat nervos și a înjurat festivalul, la microfon, pe scenă. VIDEO

abonare newsletter