Național

Influencerul Andrei Versace, găsit mort în casă. S-a deschis un dosar de moarte suspectă.

Cunoscutul influencer Andrei Versace a fost găsit, sâmbătă, mort în casă.

Influencerul Andrei Versace, găsit mort în casă. Polițiștii au deschis dosar penal. | Foto: Vedete Live Romania – captură video YouTube Influencerul Andrei Versace, găsit mort în casă. Polițiștii au deschis dosar penal. | Foto: Vedete Live Romania – captură video YouTube

 

 


Influencerul Andrei Versace a fost găsit, sâmbătă, 20 iulie, mort în casă.  

 


Potrivit primelor informaţii, celebrul influencer Andrei Versace a fost descoperit fără suflare în propria locuinţă. Cunoscut sub numele de Andrei Versace, Andrei Pârvan locuia în Sectorul 1, în complexul rezidențial „One Residence”, iar cel care a sunat la numărul de urgență 112, era paznicul clădirii în care acesta locuia, scrie gândul.ro.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost deja transportat la INML, unde se va trece la necropsie.


Dosar penal pentru moarte suspectă

Reprezentanţii Poliţiei au precizat că a fost demarată o anchetă şi a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență”, au transmis poliţiştii. 


Parchetul de pe lângă Tribunalul București a preluat investigațiile pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

Cine era influencerul Andrei Versace?

Cunoscut sub numele de Andrei Versace, Andrei Pârvan, şi-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric. Îşi spunea „Regele fiţelor” şi a devenit cunoscut pentru replica: „Ce să le dau? Mintea mea? Le-o ia corpul razna”. 


Andrei Versace a reuşit să capteze atenţia şi a fost transformat într-un personaj popular de către actorul Mihai Bendeac în show-urile sale de comedie. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Femeie, găsită moartă într-o locuință din Cluj-Napoca. Cadavrul prezenta urme de violență.

Crimă urmată de sinucidere? Tânără de 29 de ani, găsită moartă pe podea și un bărbat spânzurat în baie, în Turda

Ultimele Stiri
abonare newsletter