Național

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, trimis în judecată pentru omor calificat

Tânărul din Caraș-Severin, care și-a ucis iubita într-un apartament din Timișoara cu mai multe lovituri de cuțit, a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la medicină în Timișoara, cu mai multe lovituri de cuțit, trimis în judecată pentru omor calificat|Foto: pixabay.com Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la medicină în Timișoara, cu mai multe lovituri de cuțit, trimis în judecată pentru omor calificat|Foto: pixabay.com

 

 


Studentul medicinist din Caraş-Severin, care în luna martie şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, în Timişoara, colegă cu el la aceeaşi facultate din municipiu, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, el aflându-se în arest preventiv, potrivit unei informări a Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEȘTE ȘI: 
Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, rămâne în arest preventiv. Magistrații i-au respins cererea de plasare în arest la domiciliu.

În aprilie 2024, avocații tânărului au solicitat măsura de plasare în arest la domiciliu, însă magistrații au decis menținerea arestului preventiv.


Ucisă cu lovituri repetate de cuțit

Tânăra de 21 de ani, studentă la Medicină în Timișoara, a murit în urma multiplelor lovituri de cuțit aplciate de criminal. 

„În fapt, s-a reţinut că în data de 22 martie, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Timişoara, inculpatul D.M.L. a agresat-o fizic pe victima M.A.M., aplicându-i lovituri repetate cu două cuţite, provocându-i acesteia un număr de 51 leziuni traumatice, dintre care multiple plăgi penetrante în zona feţei, gâtului şi pieptului, care au condus la decesul tinerei la aceeaşi dată”, potrivit datelor din anchetă. 


CITEȘTE ȘI: 
Studentă găsită moartă într-un apartament din Timișoara. A fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Pe 23 martie, magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă pe 30 de zile, pentru omor, a tânărului de 23 de ani din Caraş-Severin, bănuit că şi-a omorât iubita de 21 de ani, într-un apartament din Timişoara.


Poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. La faţa locului, ei au constatat că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată.

Tânărul a fost depistat ulterior, în judeţul Caraş-Severin, în urma unui complex de activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş. În urma audierilor, el a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru omor.


Magistrații au decis: Cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv, „neîntemeiată”

Tribunalul Timiş i-a respins tânărului în repetate rânduri cererile de schimbare a măsurii arestului preventiv, cu arestul la domiciliu.

În luna august, Tribunalul Timiş a admis din nou propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi a dispus „prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Dragomir Mirel Liviu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, pe o durată de 30 de zile, începând cu 20 august până în data de 18 septembrie inclusiv”, fiind respinsă ca „neîntemeiată” cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, potrivit site-ului Tribunalului Timiş

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Studentă găsită moartă într-un apartament din Timișoara. A fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

Tânărul care și-a ucis iubita, studentă la Medicină în Timișoara, rămâne în arest preventiv. Magistrații i-au respins cererea de plasare în arest la domiciliu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter