Național

Un restaurant din Onești, cuprins de FLĂCĂRI. Zeci de persoane au fost EVACUATE

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de marți spre miercur la un restaurant din Onești. 58 de persoane au fost evacuate de pompierii sosiți la fața locului.

Incendiul a izbucnit la un restaurant aflat la parterul unui bloc Incendiul a izbucnit la un restaurant aflat la parterul unui bloc

 

 


Un restaurant din municipiul Onești a fost mistuit de flăcări în noaptea de marți spre miercuri (1 decembrie), în jurul orei 03:00, pe strada Republicii din mun. Onești. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri din Onești, Comanești și Bacău, scrie presa locală.

 


Incendiul a izbucnit la un restaurant aflat la parterul unui bloc atât în interior cât și pe terasă. De asemenea, a luat foc și acoperișul blocului iar fumul s-a întins la două scări de bloc.

16 adulți și 2 minori au fost evacuați în prima fază de la scara de bloc unde avea loc incendiul, după care alte 40 de persoane de la blocul alăturat au fost scoase din apartamente de pompieri. O persoană cu arsuri la nivelul corpului a fost transportată la spital.


Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03:55.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu de proporții în Alba. Un bărbat a murit CARBONIZAT în propria casă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter