Național

Accident GRAV în Ialomița. O femeie a murit CARBONIZATĂ în mașina cuprinsă de flăcări. FOTO

O femeie a murit carbonizată după ce a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului maşina a fost cuprinsă de flăcări.

Accident GRAV în Ialomița. O femeie a murit CARBONIZATĂ în mașina cuprinsă de flăcări. FOTO Accident GRAV în Ialomița. O femeie a murit CARBONIZATĂ în mașina cuprinsă de flăcări. FOTO

 

Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și un SMURD, în scurt timp, la fața locului, sosind și două ambulanțe ale SAJ-Ialomița.


În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul, din nefericire conducătorul auto, o femeie de aproximativ 30 ani a fost găsită carbonizată.

„În această seară (2 decembrie), în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări ”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomiţa.


Femeia a rămas încarcerat în mașina care a luat foc, iar medicii au declarat decesul.

CITEȘTE ȘI:

Un restaurant din Onești, cuprins de FLĂCĂRI. Zeci de persoane au fost EVACUATE

Ultimele Stiri
abonare newsletter