Politică

Vîntu vrea capul lui Băsescu

<p><img src="documente/stories/02_februarie/16_ziua/sorin-ovidiu-vantu.jpg" border="0" alt="Sorin Ovidiu Vântu" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Sorin Ovidiu Vîntu a venit, marţi, la Tribunalul Bucureşti într-un scaun cu rotile, el spunând că începe vânătoarea împotriva preşedintelui, pentru că procesul său nu are legătură cu justiţia, ci este consecinţa luptei sale directe cu regimul lui Traian Băsescu.</p> <p>Sorin Ovidiu Vîntu a lipsit de la ultimele trei termene din dosarul în care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, pentru că înaintea datelor programate pentru judecată s-a internat în spital, ultima dată pentru o fractură la rotulă.</p> <p>Omul de afaceri s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, el fiind adus într-un scaun cu rotile.</p>

El a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că regimul lui Traian Băsescu a pornit o vânătoare împotriva lui, motiv pentru care "de astăzi" şi el porneşte un război împotriva preşedintelui.

"Vreau să vă anunţ încă o dată că acest proces nu are legătură cu justiţia. Este doar consecinţa luptei mele directe cu regimul lui Traian Băsescu. Domnia sa a pornit o vânătoare împotriva mea folosind toate instituţiile coercitive ale statului. Vreau să vă comunic că începând de azi şi eu am decis să deschid o vânătoare cruntă împotriva domniei sale şi a tuturor celor care îl sprijină", a declarat Vîntu la ieşirea din sala de judecată, potrivit Mediafax.

abonare newsletter