Politică

Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii Clujului, făcându-i „oi”. Provoacă un conflict între generații! (P)

Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii și provoacă un conflict între generații la Cluj-Napoca, fapt care arată imaturitatea sa și incapacitatea de a înțelege importanța și contribuția pe care o au persoanele în vârstă la bunul mers al societății.

Foto: PNL Cluj Foto: PNL Cluj

 

 


Într-o postare pe o rețea socială, ștearsă ulterior, Sărmaș i-a făcut „oi” pe vârstnicii Clujului spunând că: ”Bătrânii sunt oi, votează cu Boc pentru că sunt înțepeniți în proiect”. 

 


Cheia este unirea generațiilor, avem nevoie ca toate generațiile să se înțeleagă între ele, trebuie să unim oamenii, nu să-i învrăjbim între ei. Aceste declarații jignitoare arată adevăratul caracter al invizibilului politician, lipsa sa de considerație pentru cei care au construit România, dar arată și lipsa de respect pentru părinți și bunici.

Cluj-Napoca a fost, cel puțin în ultimii 20 de ani, un model de toleranță între generații, un oraș incluziv în care fiecare cetățean, tânăr sau vârstnic, și-a găsit locul și în care nimeni nu a fost lăsat în urmă sau desconsiderat.


Oare lui Sărmaș îi va plăcea ca atunci când va ajunge la vârsta senectuții să fie numit „oaie” de către tineri?

Oare cum se simt bunicii lui, zecile de mii de vârstnici ai Clujului care sunt tratați cu astfel de apelative de către un politician invizibil?


Publicat la comanda Partidului Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

CITEȘTE ȘI:

„Clujul este un model pentru întreaga Europă. Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe, Boc Emil!” , spune președintele PNL, Nicolae Ciucă

Emil Boc: „Clujul a fost, este și va rămâne PNL. Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere economică din UE”

Viceprimarul Dan Tarcea: „Am reușit să ducem județul Cluj de pe locul 5, în 2004, pe locul 1 în România, după Capitală!”

Tișe: „Am dezvoltat infrastructura județului Cluj: școli, spitale, drumuri, canalizare, apă potabilă! Avem cu ce veni în fața clujenilor în 9 iunie!”

abonare newsletter