Politică

Csoma Botond: Pe 9 iunie decidem soarta comunităților noastre pe cel puțin 10 ani. UDMR a fost și este un factor de stabilitate, partener de încredere! (P)

Pe 9 iunie, în România vor avea loc alegerile locale și europene. UDMR consideră că unitatea comunității poate fi cheia succesului, astfel încât comunitatea să aibă reprezentanți atât în unitățile administrative cât și în Parlamentul European.

Csoma Botond: „Pe 9 iunie decidem soarta comunităților noastre pe cel puțin 10 ani. UDMR a fost și este un factor de stabilitate, partener de încredere!” Csoma Botond: „Pe 9 iunie decidem soarta comunităților noastre pe cel puțin 10 ani. UDMR a fost și este un factor de stabilitate, partener de încredere!”

 

 


„În ultimii patru ani, liderii Comisiei Europene, Parlamentului și Consiliului European au luat nenumărate decizii greșite. Acestea, din păcate, pun în umbră deciziile europene bune și cuantumul fondurilor europene de care am beneficiat, provocând în societate nemulțumire și aversiune. Aceste decizii greșite trebuie reexaminate! Trăim, din nou, o eră a războaielor, lumea este în schimbare, peste tot domină instabilitatea, crizele apar unele după altele, viitorul este impredictibil. În acest context complicat ne alegem liderii atât în Europa, cât și în țară. Acest an este unul crucial. Deciziile pe care le vom lua vor marca destinul nostru, viitorul tuturor, al românilor, al maghiarilor și altor minorități. Și nu pentru o perioadă de 4 ani, ci pentru cel puțin un deceniu. Oamenii așteaptă acum de la liderii politici siguranță, predictibilitate, pragmatism și luciditate. 

Ei își doresc conducători care să se ocupe de problemele oamenilor, de agenda cetățenilor și nu să-și irosească energiile în lupte politice sterile. Pentru comunitatea noastră nu există varianta, de a nu fi în Parlamentul European! Nu va fi nimeni care să militeze pentru obiectivele noastre, care să atragă atenția asupra problemelor minorităților naționale tradiționale din UE, din România. Ceea ce își propune UDMR, este bine atât pentru maghiari, cât și pentru români, susține binele comun al tuturor cetățenilor țării și contribuie la dezvoltarea și bunăstarea României. Noi, românii și maghiarii, trebuie să câștigăm împreună, trebuie să construim o țară mai bună, mai prosperă și mai performantă." - a declarat Botond Csoma, candidat UDMR la președinția consiliului județean Cluj, președintele organizației județene Cluj. 


Csoma a mai afirmat că dezvoltarea localităților din județul Cluj s-a accelerat într-un mod fără precedent în ultimele trei decenii: „Administrațiile locale conduse de UDMR sunt stabile și de succes. Continuăm să construim și să dezvoltăm comunitățile locale. Munca noastră este în slujba tuturor. Avem rezultate, am făcut treabă bună, acest lucru fiind benefic atât românilor, cât și maghiarilor" - a mai adăugat el. 

În județul Cluj, UDMR își propune să îmbunătățească calitatea vieții pentru locuitorii săi, să dezvolte o economie competitivă și durabilă, îmbunătățind serviciile publice, inclusiv transportul metropolitan, sistemul medical, educația, comerțul și să susțină comunitățile locale. Prin voința și forța comună a  întregii comunități putem realiza un mod de viață european în beneficiul tuturor membrilor comunității clujene. „Am demonstrat de nenumărate ori că angajamentul nostru este față de dezvoltarea fiecărei comunități, față de dezvoltarea și prosperitatea României. Îi încurajăm pe români să voteze candidații UDMR deoarece noi suntem un partener credibil și predictibil în procesul de construcție a viitorului acestei țări." - susține Botond Csoma. 


Publicat la comanda UDMR. Cod mandatar electoral 23240001

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Olah Emese: administrațiile locale conduse de UDMR sunt stabile și de succes! (P)

Vákár István: Dezvoltarea județului Cluj este cea mai importantă! (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter