Politică

Cluj-Napoca are nevoie de un pas înainte cu Alianța Dreapta Unită! (P)

În curând, vom avea ocazia de a face o alegere crucială pentru viitorul orașului nostru.

- -

 

 


În curând, vom avea ocazia de a face o alegere crucială pentru viitorul orașului nostru. Pe 9 iunie, votul vostru poate transforma Cluj-Napoca într-un adevărat oraș european de top, un loc unde calitatea vieții este prioritatea principală și unde administrația lucrează eficient și transparent pentru binele comunității. Alianța Dreapta Unită, construită în jurul USR, vibe cu această viziune modernă și proaspătă și cu oameni buni. 

 


Imaginați-vă ce am putea realiza împreună cu zece consilieri locali dedicați și competenți!

În doar patru ani, USR a demonstrat că se poate face mult chiar și cu doar cinci consilieri locali. Echipa noastră a reușit să extindă transportul de noapte, să inițieze construcția unei școli în cartierul Bună Ziua și să pună pe agendă înființarea unui centru de tratare a adicțiilor pentru tineri. Programul „Masă Caldă” a fost dus în mai multe școli din oraș, beneficiind astfel sute de copii. Acestea sunt doar câteva dintre realizările noastre, dar sunt dovada clară că, atunci când ai voință și dedicare pentru clujeni, poți face diferența.


Alianța Dreapta Unită vă propune o echipă dedicată și pregătită să accelereze digitalizarea integrală a Primăriei, să construiască noi poduri și pasaje pentru a decongestiona traficul, să sprijine creatorii locali și să extindă spațiile verzi în cartiere. 

Vedem zi de zi puterea Europei și impactul pozitiv pe care fondurile europene îl au asupra orașului nostru. Cu zece consilieri locali, am putea atrage și mai multe resurse pentru Cluj-Napoca.


Pe 9 iunie, votați Alianța Dreapta Unită și echipa noastră pentru a transforma această viziune în realitate.

Clujul are nevoie de mai mult decât promisiuni. Are nevoie de fapte. Și faptele noastre vorbesc de la sine. Împreună, putem creștem calitatea vieții în oraș pentru toți clujenii. Pe 9 iunie, vă invităm să votați pentru o schimbare reală. Votați Alianța Dreapta Unită!


Publicat la comanda Partidului Uniunea Salvați România, CMF: 21240009

CITEȘTE ȘI:

5 alegeri. Votează oameni buni (P)

Femei în Politică: Cum transformă USR România prin protejarea și promovarea drepturilor femeilor (P)

7 ani de promisiuni, amânări și indolență în care nu s-a făcut nimic. Așa s-ar putea scrie într-o propoziție istoria centurii metropolitane a Clujului. (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter