Politică

Sabin Sărmaș, candidat pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca: „E o zi în care eu cred ca va reuși Clujul”

Sabin Sărmaș, candidat pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, a votat duminică dimineața, la Colegiul Național „George Cosbuc”.

Sabin Sărmaș, candidat la Primăria Cluj-Napoca | Paula Copaciu - monitorulcj.ro Sabin Sărmaș, candidat la Primăria Cluj-Napoca | Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Sabin Sărmaș, candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, s-a arătat convins că județul va fi pe primul loc în ceea ce privește prezența la urne.

 


„Este o zi perfectă pentru vot astăzi, e o zi în care eu cred ca va reuși Clujul, pentru prima dată în ultimii ani, să fie pe primul loc la prezența la vot, între marile orașe ale României.
De altfel, noi am și dat drumul astăzi la o competiție între cartierele Clujului. Voi ține lumea la curent cu cât se votează, unde se votează mai mult și sunt convins că vor ieși clujenii la vot. Despre asta e vorba astăzi, despre o zi foarte bună, în care lumea va merge la vot”, a declarat Sabin Sărmaș după exercitarea dreptului la vot.
 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujenii votează. Alegătorii din cartierul Gheorgheni, prezenți la prima oră la secțiile de votare.

Alegeri locale și europarlamentare 2024. Clujul votează! Secțiile de vot s-au deschis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter