Politică

Viorel Băltăreţu, candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca: „Am votat cu încredere pentru un nou Cluj. Vă încurajez să o faceţi şi voi. ”

Viorel Băltăreţu, candidat USR la Primăria Cluj-Napoca, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat cu încredere pentru un Cluj nou şi i-a încurajat şi pe ceilalţi să o facă.

Viorel Băltăreţu, candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca | Foto: Oana Doroşenco – monitorulcj.ro Viorel Băltăreţu, candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca | Foto: Oana Doroşenco – monitorulcj.ro

 

 


 

Viorel Băltăreţu, candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru un Cluj nou şi i-a încurajat şi pe ceilalţi să o facă.  


„Am votat cu încredere pentru un nou Cluj. Am votat alături de soţia mea şi pentru fetele mele care sunt plecate la studii în străinătate şi care îmi doresc să se întoarcă acasă şi să aibă încredere că îşi pot construi un viitor şi aici. Am votat candidatul şi echipa care cred că au cea mai mare şansă să construiască şi să finalizeze marile proiecte ale Clujului, care să aducă bunăstare tuturor clujenilor. Clujenii, chiar dacă este devreme, sunt oameni harnici şi vin la vot. Vă încurajez pe toţi să veniţi la vot în număr cât mai mare şi deseară să fim mândri că avem un Cluj în topul prezenţei la vot. Îmi doresc să aveţi o zi liniştită, dar totuşi nu foarte liniştită. Haideţi la vot!”, a declarat Viorel Băltăreţu la ieşirea din secţia de vot. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alegeri locale și europarlamentare 2024. Clujul votează! Secțiile de vot s-au deschis.

Totul despre alegerile locale și europarlamentare din Cluj. Află unde poți vota și ordinea candidaților pe buletinele de vot.

Ultimele Stiri
abonare newsletter