Politică

Emil Boc după ce a câștigat al 6-lea mandat de primar al Clujului: „Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită”

Emil Boc a condus detașat după numărarea voturilor din toate cele 184 de secții din municipiul Cluj-Napoca. Acesta le-a mulțumit clujenilor care l-au votat la alegerile din 9 iunie.

Emil Boc (PNL) a câștigat al șaselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca| Foto: Oana Doroşenco – monitorulcj.ro Emil Boc (PNL) a câștigat al șaselea mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca| Foto: Oana Doroşenco – monitorulcj.ro

 

 


Liberalul Emil Boc a fost reales în funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca.

 


„Vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, astfel încât să pot continua munca la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.
Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați votat, care ați venit la vot indiferent de vreme. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită.
La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună. Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc!”, a transmis Emil Boc.

Boc, ales pentru prima dată primar al Clujului în 2004

Emil Boc a fost ales pentru prima dată primar al Clujului în anul 2004.


La alegerile locale din 2008, Emil Boc a fost reales în funcția de primar încă din primul tur de scrutin, cu un procent de 76,21% din totalul voturilor valabil exprimate.

La alegerile locale din 2012, desfășurate într-un singur tur de scrutin, s-a clasat pe locul întâi, obținând 40,61% de voturi. În anul 2016 a fost ales, din nou, primar al Clujului cu 64,76% din numărul de voturi valabil exprimate.


În 2020, Emil Boc a fost votat de aproape 75% dintre clujeni pentru un nou mandat de primar, după și-a întrerupt cel de al doilea mandat fiind numit prim-ministru al României. El a condus Guvernul între 22 decembrie 2008 și 6 februarie 2012.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca: „O zi importantă pentru Cluj, România şi Europa. Am votat pentru un oraş ca afară.”

Clujenii, invitați la vot! Emil Boc: „Împreună putem continua lucrurile frumoase începute aici, la noi acasă, la Cluj-Napoca”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter