Politică

Cătălin Drulă cere demiterea imediată a preşedintelui AEP, Toni Greblă: „Frauda electorală nu trebuie tolerată”

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere demiterea imediată a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzând că la alegerile de duminică s-ar fi comis "cele mai mari fraude electorale" din istoria recentă.

Cătălin Drulă cere demiterea imediată a preşedintelui AEP, Toni Greblă | Foto: USR – captură video - Facebook Cătălin Drulă cere demiterea imediată a preşedintelui AEP, Toni Greblă | Foto: USR – captură video - Facebook

 

 


Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere demiterea imediată a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzând că la alegerile de duminică s-ar fi comis "cele mai mari fraude electorale" din istoria recentă.

 


„Toni Greblă, marioneta PSD-PNL la AEP, trebuie să plece imediat. Sub conducerea sa, vedem cum sunt în plină desfășurare cele mai mari fraude electorale din istoria recentă. Este clar că Greblă a fost încă de la început doar unealta cu care Ciolacu și Ciucă au vrut să controleze alegerile cu orice preț. Ce se întâmplă la sectoarele 1 și 2 este bezna democrației. Refuzul mafiei PSD-PNL de a renumăra voturile, în ciuda tuturor dovezilor clare de fraudă, arată că sunt dispuși să închidă inclusiv democrația", a transmis Cătălin Drulă, pe pagina de Facebook

„Sute de voturi furate, procese verbale falsificate și un sistem electoral în derivă"

Cătălin Drulă a susţinut că sute de voturi au fost furate la alegerile de duminică şi au fost falsificate procese verbale. Totodată, el a precizat că toate acestea s-au întâmplat sub ochii lui Toni Greblă. 


„Sute de voturi furate, procese verbale falsificate și un sistem electoral în derivă – toate acestea se întâmplă sub ochii lui Toni Greblă, care trebuie să își dea demisia. PSD-PNL și complicele lor, Toni Greblă, distrug democrația din România. Ne vom apăra voturile cu toate mijloacele. Nu vom permite ca voturile noastre să fie manipulate și furate de un sistem corupt construit de Ciolacu și Ciucă. Greblă și cei care l-au pus acolo trebuie să plătească pentru această fraudă în desfășurare și distrugerea încrederii oamenilor în alegeri", a mai transmis Cătălin Drulă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cătălin Drulă demisionează din funcția de președinte al USR: „Avem rezultate sub aşteptările pe care le-am avut noi. Îmi asum.”

Cătălin Drulă a fost ales președintele USR din primul tur, cu 71% din voturi

Ultimele Stiri
abonare newsletter