Politică

Oana Murariu, preşedinta USR Cluj, aleasă în noul Birou Naţional al partidului: „Întreg partidul se va ralia în susținerea Elenei Lasconi”

Sâmbătă, 28 iunie, a avut loc alegerea noilor membri ai Biroului Naţional al USR după ce, în urmă cu câteva zile, Elena Lasconi a fost aleasă preşedinta partidului. Oana Murariu, preşedinta USR Cluj a fost aleasă în noul Birou Naţional al partidului.

Oana Murariu, preşedinta USR Cluj, aleasă în noul Birou Naţional al partidului: „Ne dorim să venim și mai aproape de oameni” | Foto: Oana Murariu - Facebook Oana Murariu, preşedinta USR Cluj, aleasă în noul Birou Naţional al partidului: „Ne dorim să venim și mai aproape de oameni” | Foto: Oana Murariu - Facebook

 

 


Alegerea noilor membri ai Biroului Naţional al USR a avut loc sâmbătă, 28 iunie, după ce, în urmă cu câteva zile, Elena Lasconi a fost aleasă preşedinta partidului. Oana Murariu, preşedinta USR Cluj a fost aleasă în noul Birou Naţional al partidului.

 


„Este extrem de important că organizația USR Cluj va fi reprezentată în Biroul Național al USR. Vom putea să punem astfel umărul activ și să avem un cuvânt de spus într-un moment de intrare pe un nou drum pentru USR. Ne dorim să venim și mai aproape de oameni și de agenda lor și să ne poziționăm ca o alternativă de succes la actuala guvernare PSDNL, în pregătirea alegerilor prezidențiale și legislative din acest an", a declarat Oana Murariu, deputată și președinta organizației USR Cluj.

„Întreg partidul se va ralia în susținerea Elenei Lasconi”

Oana Murariu a declarat că întreg partidul de la Cluj o va susţine pe Elena Lasconi. 


„În timp ce alții vorbesc de mutat și schimbat din nou datele alegerilor în funcție de calculele lor electorale, USR se întoarce o dată în plus către oameni, cu lideri noi și cu și mai multă energie și determinare. Întreg partidul se va ralia în susținerea Elenei Lasconi într-un moment crucial nu doar pentru viitorul USR, ci și pentru intrarea României pe calea reformelor adevărate, prin care oamenii obișnuiți să fie aduși în centrul politicilor publice, nu camarilele de partid și specialii", a mai declarat Oana Murariu. 

Componența completă a noului Birou Național al USR 

Aproape 200 de candidați au concurat pentru cele 24 de locuri din Biroul Naţional. 


CITEŞTE ŞI
Elena Lasconi, noul președinte al USR: „De astăzi începe reconstrucţia partidului”

Componența completă a noului Birou Național al USR este următoarea:
- Armand Clotilde-Marie-Brigitte
- Baciu Cristian-Mihai
- Bogdan Horia-Daniel
- Coliban Allen
- Costescu Anisia-Georgiana
- Dinică Silvia-Monica
- Drăgoescu Cezar-Mihail
- Echert Adrian
- Fritz Dominic Samuel
- Gârbacea Florin-George
- Ion Stelian-Cristian
- Mălureanu Liviu
- Mihaiu Radu-Nicolae
- Miruță Radu-Dinel
- Moșteanu Liviu-Ionuț
- Murariu Oana
- Năsui Claudiu-Iulius-Gavril
- Nistor Andrei
- Prună Cristina-Mădălina
- Stanciu-Viziteu Lucian-Daniel
- Tanasă Ștefan
- Țoiu Oana-Silvia
- Vasile-Voiculescu Vlad
- Wiener Adrian

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scrisoare deschisă pentru Elena Lasconi, din partea fostului senator clujean, Mihai Goţiu: „La Cluj, USR a pierdut două treimi din voturi, în 5 ani! Peste 80.000!”

Fostul senator clujean, Mihai Goţiu: „Două treimi dintre foștii susținători clujeni ai USR și-au pierdut încrederea în acest partid și în capacitatea lui de a-i reprezenta și a reforma România”

Ultimele Stiri
abonare newsletter