Politică

Critici la adresa premierului Ciolacu, pentru consultările de la Guvern. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „A legitimat forţe politice extremiste şi antieuropene”.

Critici la adresa premierului Ciolacu, pentru consultările de la Guvern. A legitimat „forţe politice extremiste şi antieuropene”, spune ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, îl critică pe premierul Ciolacu, pentru că a legitimat AUR și SOS prin consultările de la Guvern|Foto: Alina Gorghiu Facebook Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, îl critică pe premierul Ciolacu, pentru că a legitimat AUR și SOS prin consultările de la Guvern|Foto: Alina Gorghiu Facebook

 

 


Ministrul Justiției îl critică pe premierul Ciolacu, pentru că a legitimat AUR și SOS, prin consultările politice de la Guvern. 

Alina Gorghiu spune că Ciolacu a chemat la consultări şi astfel a legitimat „forţe politice extremiste şi antieuropene”, cu referire la AUR şi SOS. 


„Eu cred că aceste consultări au fost făcute pentru a oferi PSD un motiv public ca să justifice amânarea acestor alegeri sau ducerea acestor alegeri la termen. (…) A dat o platformă de comunicare publică anumitor forţe politice extremiste şi antieuropene, care au fost oarecum legitimate în urma acestui demers”, a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu la Digi24.

Luni şi marţi, premierul Marcel Ciolacu i-a invitat la Guvern pe toţi liderii partidelor politice, inclusiv cele neparlamentare, pentru a discuta despre calendarul alegerilor prezidenţiale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

ÎPS Teodosie le recomandă femeilor abuzate de soți „să își ducă crucea”. Declarația controversată, criticată de ministrul Justiției. „Un derapaj inacceptabil care nu trebuie trecut sub tăcere!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter