Politică

Europarlamentarul Daniel Buda preia coordonarea organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud

Europarlamentarul clujean Daniel Buda preia coordonarea organizației județene a PNL Bistrița-Năsăud.

Europarlamentarul Daniel Buda preia coordonarea organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud|Foto: Daniel Buda-Facebook Europarlamentarul Daniel Buda preia coordonarea organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud|Foto: Daniel Buda-Facebook

 

 


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat vineri seara că europarlamentarul Daniel Buda va prelua coordonarea filialei PNL Bistriţa-Năsăud, în urma unei întâlniri avute la Bistriţa cu liderii locali, primari şi parlamentari liberali.

CITEȘTE ȘI: 
La Bistrița, primarul stabilit la 8 voturi diferență

Nicolae Ciucă a fost însoţit de Lucian Bode şi Dan Motreanu.


Europarlamentarul Daniel Buda preia coordonarea organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud

„Alături de colegii din organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud, am făcut o analiză a rezultatelor de la alegerile din iunie şi am discutat despre obiectivele pentru următoarele alegeri. Scorurile obţinute, 44% în municipiul Bistriţa şi aproape 35% la şefia Consiliului Judeţean, ne arată că munca depusă începe să dea roade, dar şi că avem încă multe de făcut. Îi mulţumesc europarlamentarului Daniel Buda pentru că a acceptat să fie coordonator şi responsabil de întreaga activitate a organizaţiei judeţene. Avem încă multe de făcut pentru a continua şi finaliza proiectele de dezvoltare şi modernizare din municipiu şi judeţ”, a scris liderul PNL pe pagina sa de Facebook.

În urma alegerilor locale din 9 iunie, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a pierdut funcţia de primar al municipiului Bistriţa, pe care o deţinea de la precedentele alegeri, câştigător fiind candidatul PSD, Gabriel Lazany.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Europarlamentarul Daniel Buda (PNL), după alegerile din 9 iunie: „Rezultatul pentru Parlamentul European, un vot împotriva extremismului”

700 de lei, pentru un vot. Primarul și mai mulți funcționari dintr-o comună din Bistrița-Năsăud, reținuți pentru turism electoral.

Ultimele Stiri
abonare newsletter