Politică

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, candidează la Senat din partea PNL în județul Cluj. Mai candidează secretarul de stat Ovidiu Cîmpean și actualii deputați Radu Moisin și Sorin Moldovan.

Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului României, a fost validat de organizația PNL Cluj pentru a candida pentru Senatul României.

Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului României, validat de organizația PNL Cluj pentru a candida pentru Senatul României.|Foto: Abrudean Mircea - Facebook Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului României, validat de organizația PNL Cluj pentru a candida pentru Senatul României.|Foto: Abrudean Mircea - Facebook

 

 


Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului României, a fost validat, vineri, de organizația PNL Cluj pentru a candida pentru Senatul României și, mai mult, chiar va deschide lista candidaturilor pentru această funcție. 

Mircea Abrudean: „Voi susține toate proiectele Clujului”

„Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știe clujenii este că o să fac ceea ce am făcut din toate pozițiile publice pe care le-am ocupat, sigur, poziții numite și nu alese, iar acest lucru mă va responsabiliza în plus, voi susține absolut toate proiectele Clujului, ale clujenilor în cele din urmă”, a declarat Mircea Abrudean în cadrul unei intervenții la Radio Fir în Dej. 


Astfel, proiecte precum Spitalul Regional de Urgență, Centura metropolitană, Metroul din Cluj, Spitalul Monobloc de Copii și drumul de legătură între Vâlcele și Autostrada A3 sunt doar câteva dintre proiectele așteptate de clujeni ce vor fi susținute de fostul prefect al Clujului, Mircea Abrudean, în calitatea sa de senator. 

„Sunt proiecte ale întregii comunități, iar sarcina cea mai importantă a unui parlamentar este acea de a susține proiectele comunității care l-a ales, în speță județul. Eu, cu siguranță, îmi înțeleg foarte bine acest rol, și voi face absolut tot ce pot pentru a susține aceste proiecte, inclusiv cu sistemul de relații pe care mi l-am construit în acești aproape patru ani petrecuți la București.


Știu problemele cu care se confruntă toți primarii din Cluj, pentru că de-a lungul timpului am sprijinit tot ce a fost posibil, așa că nu voi avea nicio noutate, nicio surpriză legat de ceea ce voi avea de făcut în continuare din postura de parlamentar, și sper că voi reuși să obțin aceleași rezultate”, a explicat secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean.

CITEȘTE ȘI: 
PNL Cluj și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Daniel Buda: „Această echipă de parlamentari va şti să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară”.

În urma ședinței Biroului Județean al PNL Cluj, liberalii clujeni au aprobat, vineri, lista candidaților la Senat și Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare.


Astfel, potrivit listei candidaților aprobate de liberalii clujeni, Mircea Abrudean va deschide lista candidaturilor pentru Senatul României, iar secretarul de stat Ovidiu Cîmpean și actualii deputați Radu Moisin și Sorin Moldovan se regăsesc pe primele poziții de pe lista candidaturilor pentru Camera Deputaților. 

Alegerile parlamentare se vor desfășura duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

PNL Cluj și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Daniel Buda: „Această echipă de parlamentari va şti să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară”.

Liberalii clujeni, susținere totală pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale. „Este liderul de care are nevoie România în acest moment”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter