Politică

PNL Cluj și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Daniel Buda: „Această echipă de parlamentari va şti să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară”.

Liberalii clujeni au aprobat, vineri, lista candidaților la Senat și Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Liberalii clujeni și-au desemnat candidații pentru alegerile parlamentare|Foto: monitorulcj.ro Liberalii clujeni și-au desemnat candidații pentru alegerile parlamentare|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Biroul Politic Județean al PNL Cluj, a votat, vineri, cu unanimitate de voturi, lista candidaților la Senat și Camera Deputaților, la alegerile pentru Parlamentul României, care se vor desfășura în 1 decembrie 2024.

Daniel Buda: „Cred în parteneriatul solid pe care l-am construit alături de clujeni”

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a arătat că în urma aprobării listei de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, clujenii vor putea fi reprezentați de oameni cu experiență politică, dar și de candidați tineri care vor susține proiectele Clujului. 


„Venim în fața cetățenilor din județul Cluj cu o ofertă de candidați în care am reușit să îmbinăm experiența acumulată de aceștia de-a lungul timpului pe diverse domenii de activitate și, în același timp, cu oameni tineri, care se află în fața primului mandat de parlamentar dar care, de-a lungul timpului, au acumulat experiențe serioase în activitatea desfășurată atât pe plan politic, administrativ cât și profesional. Sunt convins că această echipă de parlamentari va şti să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară, așa cum am demonstrat și până acum”, a declarat președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda. 

Respectând procedurile statutare și regulamentare ale PNL, Biroul Politic Județean a convocat astăzi Colegiul Director Județean și Consiliul de Coordonare Județean, foruri care vor valida listele adoptate astăzi. Cele două foruri se vor reuni în perioada imediat următoare, urmând ca după validare, listele să fie comunicate către Biroul Politic Național.


„PNL Cluj își propune să obțină un număr cât mai mare de mandate de parlamentari astfel încât să permită PNL să ajungă din nou la guvernare. Am încredere că parteneriatul solid pe care l-am construit alături de cetățenii județului Cluj va fi confirmat la scrutinurile pentru alegerea Parlamentului și a Președintelui României" a adăugat liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

 Candidații PNL Cluj
Pentru Senatul României
1. Abrudean Mircea
2. Rusu Rareș
3. Fărgaciu Călin
4. Bălașa Dana
5. Moga Bogdan
6. Marcu Valtăr
Pentru Camera Deputaților
1. Moisin Radu
2. Câmpean Ovidiu
3. Moroșan Mircea
4. Moldovan Sorin
5. Sima Georgiana
6. Constantea Radu
7. Belce Cristina
8. Gliga Florin
9. Călian Petru
10. Vaida Ovidiu
11. Baciu Adriana
12. Țiriac Paul
13. Șeica George.


Alegerile parlamentare se vor desfășura duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Ciucă: Judeţul Cluj şi municipiul Cluj-Napoca sunt exemple de succes în administraţia locală

Oficial. Datele alegerilor prezidențiale și parlamentare, decise de Guvern. Schimbări privind desfășurarea activității birourilor electorale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter