Politică

Deputatul Sabin Sărmaș, acuzat de PNL Cluj că joacă la două capete: și independent, și membru PNL

Deputatul Sabin Sărmaș, fost candidat la Primăria Cluj-Napoca, s-a folosit de alegerile din iunie „pentru a deveni deputat”. Mai mult, acesta nu și-a depus demisia din grupul PNL de la Camera Deputaților, deși „pozează ca neafiliat politic”, arată liberalii clujeni.

Deputatul Sabin Sărmaș, acuzat de PNL Cluj că joacă la două capete|Foto: Sabin Sărmaș-Facebook Deputatul Sabin Sărmaș, acuzat de PNL Cluj că joacă la două capete|Foto: Sabin Sărmaș-Facebook

 

 


Deși a fost exclus din PNL Cluj, Sabin Sărmaș nu a demisionat din grupul PNL din Camera Deputaților. Astfel, după cum semanelază PNL Cluj, Sărmaș încearcă să îmbrace haina candidatului „independent”, continuând să se folosească de avantajele afilierii politice. 

Alegerile locale, „trambulină” pentru alegerile parlamentare

„Deputatul PNL Sabin Sărmaș, da da, PNL, a dat o țeapă clujenilor dovedind că alegerile locale au fost, pentru el, doar o trambulină pentru alegerile parlamentare, scopul său final fiind, de fapt, de a deveni deputat”, informează, miercuri PNL Cluj.


„Deși exclus din partid cu câteva luni în urmă, Sărmaș figurează, încă, membru al Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților pentru că îi place, nu-i așa, să fie „mufat” la două oi: să pozeze în ochii unora ca independent, neafiliat politic, pentru a le lua voturile, dar, pentru a-și urmări interesele, să pară că are și o apartenență politică, de grup parlamentar, cu toate beneficiile ce decurg de aici.

Constatăm cu stupoare tupeul incomensurabil al deputatului invizibil de a nu-și depune demisia din grupul PNL de la Camera Deputaților, fiind ghidat probabil de ideea că toți clujenii sunt proști, creduli și ușor de manipulat”, arată sursa citată. 


Sabin Sărmaș, somat să-și ceară scuze clujenilor 

Ex-candidat pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș mimează „independența” politică, context în care PNL Cluj îi solicită acestuia să aducă scuze publice clujenilor pentru „miniciunile” propagate în spațiul public și incapacitatea sa de a susține proiectele așteptate de clujeni. 

„Rămânerea lui Sabin Sărmaș în grupul PNL, cu toate avantajele care derivă din această calitate, nu demonstrează altceva decât o duplicitate ieșită din comun a deputatului, iar așa zisa "independență" a sa nu este altceva decât o șarlatanie pe care, în mod regretabil, a servit-o clujenilor nu doar la alegerile locale ci o servește în continuare și în perspectiva alegerilor parlamentare. 


Îi solicităm, așadar, deputatului fără activitate, să iasă public și să ceară scuze clujenilor pentru că a mințit și minte în continuare cu privire la imaculitatea sa politică dar și pentru că, timp de aproape 4 ani, nu a fost capabil să promoveze și să susțină niciun proiect de dezvoltare al Clujului, cu alte cuvinte, a încasat timp de 48 de luni un salariu nemeritat”, arată PNL Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce sfaturi de călătorie are liberalul Radu Moisin pentru „deputatul pe stil HaiHui” Sabin Sărmaș, care a anunțat că ia la picior județul Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter