Politică

Ce sfaturi de călătorie are liberalul Radu Moisin pentru „deputatul pe stil HaiHui” Sabin Sărmaș, care a anunțat că ia la picior județul Cluj

Radu Moisin, deputat de PNL, îi transmite lui Sabin Sărmaș câteva sfaturi de călătorie, după ce deputatul clujean a anunțat că pleacă la pas prin județ că să rămână „conectat la rădăcinile sale și la oamenii care l-au susținut”.

Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin | Foto: monitorulcj.ro Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin, îi oferă câteva sfaturi de călătorie pentru deputatul „pe stil HaiHui”, Sabin Sărmaș, care a anunțat că va străbate tot județul Cluj într-o campanie electorală mascată.


„Inspirat probabil de succesul vloggerilor de călătorie de la HaiHui în doi, fostul meu coleg din PNL, domnul deputat Sabin Sărmaș, după ce a aruncat fumigene panicarde în spațiul public privind soarta proiectului metroului clujean (proiect la care nu știu să fi contribuit în lunga sa activitate de consilier local PNL și prim-vicepreședinte PNL Cluj-Napoca), a luat-o la pas prin județul Cluj.
Îi recomand fostului meu coleg să treacă și pe la primarii din zona montană, în primul rând să-i cunoască pe acești oameni, care au numeroase probleme administrative și de relaționare cu birocrația sufocantă de la București. O mână de ajutor în plus nu strică niciodată!”, a transmis Radu Moisin.


„Să treacă prin Gilău”

„De asemenea, dacă tot a trecut sau urmează să treacă prin Gilău (comună sufocată de tranzitul traficului greu spre și dinspre Oradea) și, conform propriei sale declarații postate pe pagina sa când a anunțat debutul călătoriei, în trecut s-a întâlnit cu numeroși miniștri și alte oficialități de la nivel central, poate reușește să le reamintească acestora faptul că anul acesta sărbătorim 20 de ani de la începerea lucrărilor la Autostrada Transilvania iar, în afară de Guvernul Emil Boc care a dat în circulație 52 de km din această autostradă (secțiune care, împreună cu Centura Vâlcele-Apahida realizată de același guvern, a eliminat aproape tot traficul greu de tranzit prin Municipiul Cluj-Napoca), celelalte guverne nu au prioritizat-o la fel de mult.
Pentru mine, Autostrada Transilvania este o prioritate urgentă nu doar a regiunii noastre, ci și a întregii țări, iar demersurile publice repetate pe care le-am făcut în acest sens sunt toate publice pe pagina mea de la Camera Deputaților.

În altă ordine de idei, după 3 ani și 8 luni de mandat în care eu am participat ca parlamentar PNL la numeroase evenimente publice din Gilău, Mărișel, Călățele și Săcuieu (comune mari de pe traseul HaiHui) și am bătut străzile comunelor, iată că altor parlamentari apropierea următoarelor alegeri le stârnește în mod brusc interesul cunoașterii propriului județ!
A fi ʺprimar din umbrăʺ la Cluj-Napoca este foarte obositor, mai ales dacă ești și invizibil, așa că ai oricând la îndemână soluția parlamentarului pe stil HaiHui!”, a spus Moisin.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce a realizat deputatul clujean Radu Moisin în Parlament? Raportul pe ultimele 6 luni.

Sabin Sărmaș, primul mesaj după alegeri. „Prin acest rezultat am dat un semnal clar despre cum va arăta orașul nostru. Povestea merge mai departe”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter