Politică

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj: „Simion și AUR susțin că sunt de partea Ucrainei, dar prin acțiunile și voturile lor susțin eforturile lui Putin”

Deputatul Sorin Moldovan acuză ipocrizia AUR, în contextul în care partidul lui Simion declară că susține Ucraina, dar acțiunile și voturile lor reflectă contrariul. „Susțin eforturile lui Putin”, spune deputatul PNL Cluj.

Deputatul PNL de Cluj Sorin Moldovan acuza ipocrizia partidelor extremiste: „Simion și AUR susțin că sunt de partea Ucrainei, dar prin acțiunile și voturile lor susțin eforturie lui Putin”|Foto: Sorin Moldovan - Facebook Deputatul PNL de Cluj Sorin Moldovan acuza ipocrizia partidelor extremiste: „Simion și AUR susțin că sunt de partea Ucrainei, dar prin acțiunile și voturile lor susțin eforturie lui Putin”|Foto: Sorin Moldovan - Facebook

 

 


România trebuie să continue să-și apere interesele naționale, mai ales în condițiile în care George Simion și partidul extremist AUR fac, prin acțiunile și voturile lor, jocul Rusiei. 

„Discuțiile generate în Plenul Camerei Deputaților pe proiectul de lege care prevede donarea unui sistem PATRIOT către Ucraina și primirea unuia nou în schimbul acestuia, de la partenerii noștri americani, l-au adus ieri la microfon pe George Simion. 


Același George Simion, care a reușit să aducă în Parlamentul României cel mai mare număr de parlamentari cu orientări pro-ruse. Din această perspectivă, nu este surprinzătoare poziția adoptată de Simion și de grupul AUR în cadrul acestei dezbateri. În mod public, Simion și AUR susțin că sunt de partea Ucrainei, dar acțiunile și voturile lor reflectă cu totul altceva - susținerea eforturilor lui Vladimir Putin”, semnalează deputatul PNL Cluj, Sorin Moldovan, prin intermediul unui mesaj public postat pe pagina sa de Facebook. 

Sorin Moldovan: „Să fim vigilenți în a ne apăra interesele naționale”

În contextul politicii expansioniste a Federației Ruse, românii sunt îndemnați să-și păstreze vigilența, astfel încât să nu crediteze un partid cu viziuni pro-ruse. 


„Să nu uităm că între noi și Federația Rusă se află doar Ucraina și Marea Neagră. Evenimentele recente, cum ar fi războiul din Georgia din 2008, anexarea Crimeei în 2014 și invadarea Ucrainei în 2022, ne demonstrează clar cum se raportează Federația Rusă la vecinii săi. Este crucial să fim vigilenți și să ne apărăm interesele naționale.

Pe măsură ce ne apropiem de ziua alegerilor, devine din ce în ce mai important să conștientizăm ce mize sunt în joc. Un vot pentru George Simion și AUR nu este doar un vot pentru o platformă politică, ci și un vot care, indirect, sprijină eforturile expansioniste ale lui Vladimir Putin. Să nu uităm acest lucru când vom merge la urne”, a semnalat deputatul (PNL) Sorin Moldovan. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deputatul Sorin Moldovan (PNL) a participat la Adunarea Parlamentară NATO: „Când ai un vecin atât de imprevizibil precum este astăzi Federația Rusă, trebuie să fii pregătit pentru orice”

Ultimele Stiri
abonare newsletter