Politică

Elena Lasconi, acuzată de PNL Cluj că își face campanie de imagine în mod ilegal. „În disperare după obținerea notorietății, calcă în picioare legile din România!”

Elena Lasconi, candidatul USR pentru președinția României, este acuzată de PNL Cluj că își face campanie ilegală de imagine, în condițiile în care afișarea mesh-urilor cu caracter politic pe blocuri, clădiri sau alte spații decât panouri publicitare autorizate este interzisă.

Elena Lasconi (USR) acuzată de PNL Cluj că își face campanie de imagine în mod ilegal|Foto: monitorulcj.ro Elena Lasconi (USR) acuzată de PNL Cluj că își face campanie de imagine în mod ilegal|Foto: monitorulcj.ro

 

 


După cum semnalează liberalii clujeni, prezidențiabilul USR, Elena Lasconi, încalcă legislația prin amplasarea mesh-urilor publicitare în spații neautorizate din municipiul Cluj-Napoca. 

PNL Cluj: Elena Lasconi, în disperare după obținerea notorietății, calcă în picioare legile din România!

„USR lovește din nou! De data aceasta, în Cluj-Napoca, acolo unde Elena Lasconi, președintele USR și aspirant al celei mai importante funcții în stat, își face campanie de imagine în mod ilegal. Deși este de notorietate publică că legea interzice afișarea pe domeniul public al mesh-urilor cu caracter politic pe blocuri, clădiri sau alte spații decât panouri publicitare autorizate, iată că respectarea legii este doar un moft pentru doamna care se dorește a fi prezidențiabilă.


CITEȘTE ȘI: 
Deputatul Sabin Sărmaș, acuzat de PNL Cluj că joacă la două capete: și independent, și membru PNL

Deși USR și doamna Lasconi se erijează în „apostolii corectitudinii”, încalcă cu bună știință legislația, înțelegând să abordeze o campanie de imagine deșănțată, cu zeci de mesh-uri care, după modelul Bucureștean, hidoșesc și schimonosesc spațiul public. Probabil, doamna Lasconi va motiva că nu a avut cunoștință de reglementările locale care interzic aceste materiale dar să nu uite că nimeni nu poate invoca necunoașterea legii, ca să nu mai vorbim de o complicitate cu consilierii locali ai USR, care au obligația de a cunoaște aceste aspecte și de nu fi părtași la săvârșirea de acțiuni ilegale”, semnalează PNL Cluj. 

„La Cluj, legea e lege pentru toți”

Dacă Lasconi încalcă legislația din postura de prezidențiabil USR, cum va respecta legea în cazul în care, prin absurd, ar deveni președinte, întreabă retoric lberalii clujeni. 


„Doamna Lasconi, doriți să deveniți președintele țării dar legile sunt opționale pentru dumneavoastră. Dacă acum, din poziția de candidat, procedați în această manieră, nu dorim să ne imaginăm ce veți face dacă, prin absurd, deveniți președinte. Vă informăm, așadar, că la Cluj, legea e lege pentru toți și vă solicităm să îndepărtați cu celeritate materialele ilegale de pe spațiul public”, notează sursa citată, 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj: „Simion și AUR susțin că sunt de partea Ucrainei, dar prin acțiunile și voturile lor susțin eforturile lui Putin”

Ultimele Stiri
abonare newsletter