Politică

Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj, mesaj de susținere pentru Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale

PSD Cluj a strâns primele semnături care susțin candidatura prim-ministrului Marcel Ciolacu la președinție, din județul Cluj. Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj, a transmis un mesaj de susținere pentru Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale.

Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj, în timpul campaniei de susținere a lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale| Foto: Alexandru Cordoș - Facebook Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj, în timpul campaniei de susținere a lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale| Foto: Alexandru Cordoș - Facebook

 

 


Sub sloganul „Calea sigură pentru România”, miercuri, 11 septembrie, la ora 9:00, PSD Cluj a dat oficial startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale din acest an

 


Acest demers marchează începutul campaniei naționale menite să reafirme încrederea în stabilitate, progres și guvernare responsabilă.

Alexandru Cordoș: „România merită un președinte care să pună cetățenii pe primul loc”

Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj, a transmis un mesaj de susținere pentru Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale.


„România merită un președinte care să pună cetățenii pe primul loc, să aducă stabilitate și să ne conducă pe CALEA SIGURĂ.
Astăzi am semnat pentru siguranță, echitate și un președinte capabil să conducă România. Am semnat cu încredere pentru Marcel Ciolacu, convins că el este liderul de care țara noastră are nevoie. Susținem Marcel Ciolacu!”, a declarat Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj.

Remus Lăpușan, prim-vicepreședintele PSD Cluj, a declarat că Marcel Ciolacu este o alegere potrivită pentru România, țara având nevoie de stabilitate.


„Astăzi am vrut să marcăm lansarea candidaturii la președinție a domnului Ciolacu. Mi se pare o alegere potrivită pentru România, deoarece avem nevoie de stabilitate. A demonstrat acest lucru în calitate de prim-ministru. Cred că experiența pe care a dobândit-o în ultimii ani de zile îl recomandă pentru poziția de președinte. Sunt foarte optimist în acest moment. Cetățenii pun întrebări, sunt mulțumiți de administrația domnului Marcel Ciolacu în calitate de prim-ministru. Este un prim pas pentru a câștiga alegerile prezidențiale”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Remus Lăpușan, prim-vicepreședintele PSD Cluj | Foto: Alexandru Cordoș - Facebook


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

PSD Cluj, campanie de susținere a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale: „Calea sigură pentru România”

Marcel Ciolacu, reales în funcția de președinte al PSD. Are susținerea partidului pentru prezidențiale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter