Politică

Diana, învinsă de Șoșoacă. Culisele unei decizii care a bulversat alegerile prezidențiale.

Prin eliminarea Dianei Șoșoacă, Marcel Ciolacu (PSD), aflat pe primul loc în toate sondajele de opinie, are culoar liber spre Cotroceni.

Diana, învinsă de Șoșoacă. Culisele unei decizii care a bulversat alegerile prezidențiale| Foto: captură video Luis Lazarus - Facebook Diana, învinsă de Șoșoacă. Culisele unei decizii care a bulversat alegerile prezidențiale| Foto: captură video Luis Lazarus - Facebook

 

 


Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa prezindentială îi deschide lui Marcel Ciolacu (PSD) culoar liber spre Cotroceni, scrie Dan Andronic în Evenimentul Zilei

Diana Șoșoacă a fost eliminată din cursa pentru președinția României în urma unei decizii a CCR. Astfel, cele 4-6 procente ale ei se duc spre George Simion, care devine aproape favorit pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 


Diana, mărul discordiei politice

Din informațiile evz.ro, judecătorul CCR care a întocmit raportul a fost UDMR-istul Attila Varga. Un judecător care a formulat aproape de fiecare dată opinie separată la deciziile de respingere a obiecțiilor de neconstituționalitate a legilor adoptate de parlament. Adică, un judecător care chiar a judecat în spiritul Constituției. Poate fi acuzat că-i UDMR-ist? Da, dar doar de mințile înfierbântate de teoria conspirației, scrie Dan Andronic.

Articolul integral, aici:
Diana, învinsă de Șoșoacă. Culisele unei decizii care a bulversat alegerile prezidențiale
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CCR anulat candidatura Dianei Șoșoacă la președinția României

Ultimele Stiri
abonare newsletter