Politică

Nicolae Ciucă anunță măsuri dure în cazul lui Nelu Tătaru: „A fost eliberat din funcția de președinte al PNL Vaslui”. Tătaru nu va mai candida la alegerile parlamentare pe listele PNL.

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a fost demis de la conducerea PNL Vaslui. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunță că fostul ministru al Sănătății nu se va afla nici pe listele de candidaţi la viitoarele alegeri parlamentare.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunță măsuri dure în cazul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru|Foto: Nicolae Ciucă-Facebook Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunță măsuri dure în cazul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru|Foto: Nicolae Ciucă-Facebook

 

 


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat joi că Nelu Tătaru a fost eliberat din funcţia de preşedinte al filialei PNL Vaslui şi de la conducerea Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor.

Măsuri dure anunțate de PNL în cazul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru

„Nelu Tătaru, la propunerea mea, a fost eliberat din funcţia de preşedinte de filială şi, desigur, la nivelul grupului se vor lua măsuri pentru a vacanta poziţia de preşedinte al Comisiei de Sănătate”, a spus Ciucă, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.


Nicolae Ciucă a adăugat că Nelu Tătaru nu se va afla nici pe listele de candidaţi la viitoarele alegeri parlamentare.

CITEȘTE ȘI: 
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, acuzat de DNA de luare de mită

Anterior, Nelu Tătaru a fost propus pe primul loc pe lista candidaţilor PNL Vaslui pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din luna decembrie.


Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru este vizat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar de luare de mită. Potrivit surselor, ar fi vorba despre peste 100 de acte materiale.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre ancheta DNA în cazul fostului minstru al Sănătății, Nelu Tătaru: „PNL va lua măsuri în consecinţă”

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, acuzat de DNA de luare de mită

Ultimele Stiri
abonare newsletter