Politică

Prioritățile lui Alin Tișe în noul mandat din fruntea Consiliului Județean Cluj: „Avem o responsabilitate imensă în ceea ce privește viitorul județului”

Joi, 24 octombrie, a avut loc ceremonia publică de constituire a Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe, reales în funcția de președinte a forului administrativ, a prezentat care sunt prioritățile din noul mandat.

De la stânga la dreapta, Radu Rațiu vicepreședinte CJ Cluj, Alin Tișe președintele CJ Cluj și Vákár István vicepreședinte CJ Cluj| Foto: Consiliul Județean Cluj De la stânga la dreapta, Radu Rațiu vicepreședinte CJ Cluj, Alin Tișe președintele CJ Cluj și Vákár István vicepreședinte CJ Cluj| Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Joi, 24 octombrie, a avut loc ceremonia publică de constituire a Consiliului Județean Cluj, evenimentul desfășurându-se la sediul forului administrativ județean, în Sala Mare de ședințe a instituției.

 


După ce a depus jurământul, Alin Tișe, ales pentru un nou mandat de președinte al Consiliul Județean Cluj a urat succes noilor consilieri.

CITEȘTE ȘI:
Alin Tișe și noii consilieri județeni și-au depus jurămintele pentru noul mandat. Radu Rațiu (PNL) și Vákár István (UDMR), vicepreședinți.

Acesta a amintit câteva dintre realizările din mandatele trecute și anume faptul că Consiliul Județean a atras și investit în infrastructură un miliard de euro din fonduri europene, au fost asfaltați 1.000 de kilometri de drumuri județene, s-a finalizat construcția singurului spital de Psihiatrie din țară din ultimii 30 de ani și au fost închise rampele nelconforme de gunoi.


„Ne așteaptă patru ani de muncă ce va contribui, sper eu, la creșterea, în continuare, a calității vieții pentru toți cei care și-au pus speranțele în noi. Avem o responsabilitate imensă în ceea ce privește viitorul județului iar eu, ca Președinte al Consiliului Județean, vă asigur că voi fi în continuare în slujba tuturor. Le mulțumesc clujenilor pentru încrederea acordată în alegeri și îi asigur pe locuitorii din toate comunitățile județului că actuala administrație își va îndeplini angajamentele și va continua construirea unui județ performant, la standarde europene. Cred cu sinceritate că ceea ce rămâne după noi este ceea ce contează. Pornind de aici, îmi doresc să mergem pe continuitate în implementarea viziunii despre Clujul viitorului, o viziune care ne-a ghidat până acum cu succes pașii (…) În ceea ce privește anii care vin avem multe priorități, dar sunt 3 deziderate importante. Este vorba de Spitalul Monobloc pentru Copii pe care într-un final sper să-l începem, obținerea de energie din gunoaie pe care suntem în pragul de a o implementa în câteva luni și digitalizarea integrală a Consiliului Județean, aproximativ 60% dintre documentele pe care le eliberăm sunt în format digital. Acestea sunt cele 3 provocări majore”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

13 milioane de lei în plus pentru modernizarea drumurilor județene. Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj: „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere, o prioritate”.

Pas important pentru construirea Spitalului Pediatric Monobloc. Alin Tișe, președintele CJ Cluj: „Avem șansele cele mai mari să primim finanțarea în curând”.

abonare newsletter