Politică

Alegeri prezidențiale și parlamentare 2024. Clujenii pot afla online secțiile de votare la care sunt arondați.

Românii vor vota trei duminici la rând în cadrul alegerilor prezidențiale și parlamentare din acest an. Clujenii pot afla online secțiile de votare la care sunt arondați în funcție de domiciliu și adresa de reședință.

Clujenii pot afla online unde vor vota la prezidențiale și parlamentare. Arondarea secțiilor de votare. |Foto: Depositphotos.com Clujenii pot afla online unde vor vota la prezidențiale și parlamentare. Arondarea secțiilor de votare. |Foto: Depositphotos.com

 

 


Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne în cadrul celor două scrutine pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. 

Astfel, alegerile prezidențiale vor avea loc pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar cele parlamentare se vor desfășura pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.


Unde votezi?

Locuitorii din Cluj-Napoca pot afla online care sunt secțiile de votare la care sunt arondați pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. 

VEZI AICI delimitările secţiilor de votare din MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA.


Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția alegătorilor din municipiu posibilitatea identificării secțiilor la care urmează să voteze. Arondarea străzilor din municipiul Cluj-Napoca, stabilită pentru scrutinele electorale din 24.11.2024, respectiv 08.12.2024, poate fi consultată pe siteul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea „Alegeri 2024” sau pe www.registrulelectoral.ro, secțiunea „Află care este secția ta de votare”.

Pe 24 noiembrie, românii vor putea alege viitorul preşedinte al României dintre cei 14 candidaţi înscrişi în cursa electorală, în cadrul primului tur de scrutin. Pe 1 decembrie românii vor vota în cadrul alegerilor parlamentare, iar pe 8 decembrie se va desfășura turul doi al alegerilor prezidențiale. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Începe campania electorală pentru alegerile prezidențiale. 14 candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni.

Oficial. Datele alegerilor prezidențiale și parlamentare, decise de Guvern. Schimbări privind desfășurarea activității birourilor electorale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter