Politică

Udrea la Cluj: „Proiectul regionalizării a fost compromis politic”

<div id="yui_3_7_2_1_1370022229707_2595"><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/pdl m 5.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Democrat liberala Elena Udrea a criticat astăzi, la Cluj, modul în care USL abordează problema regionalizării.

În opinia acesteia, proiectul regionalizării a fost compromis politic pentru că a fost lăsat în sarcina unui ministru „cu mentalitate de baron local”.

Pe de altă parte, Udrea şi-a exprimat regretul că reforma administrativ-teritorială nu a fost realizată în timpul guvernării Boc şi a susţinut că, dacă democrat liberalii ar fi lăsat la o parte orgoliile pe acest subiect, „nu numai România ar fi câştigat foarte mult, dar şi PDL”.


„Acest proiect, al regionalizării, a fost compromis politic când a fost lăsat în sarcina lui Liviu Dragnea, care are mentalitate de baron local după ce a fost atât timp preşedinte al CJ Teleorman. Când laşi în sarcina unor baroni locali o lege de o asemenea importanţă, e clar că o vor face în interesul lor, nu al românilor”, a declarat Elena Udrea.

Aceasta a mai subliniat tensiunile din USL cu privire la tema regionalizării, menţionând că baronii locali ai PSD nu vor să le cedeze nicio capitală de regiune liberalilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter