Sănătate

Băuturi recomandate să le bei dimineața. Întăresc sistemul imunitar.

Dacă ești obișnuit să bei cafea imediat ce te-ai trezit, află că există trei băuturi mult mai bune și care îți întăresc sistemul imunitar.

Băuturi recomandate să le bei dimineața. Sursă foto: Pixabay.com Băuturi recomandate să le bei dimineața. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Dacă ești obișnuit să bei cafea imediat ce te-ai trezit, află că există trei băuturi mult mai bune și care îți întăresc sistemul imunitar. 

OȚET DIN CIDRU DE MERE 


După opt ore de somn, corpul se află într-o stare de deshidratare din cauza lipsei de lichide, iar la prima oră după ce te-ai trezit, după un pahar de apă, un „shot” de oțet din cidru de mere te va trezi imediat. 

Mai mult, băutura este eficientă în curățarea ficatului și întărirea sistemului imunitar. Nu este recomandată pe termen lung, deoarece poate dăuna stomacului și irită gâtul, de aceea se poate folosi la interval de câteva zile și diluată cu apă. 


SUC DIN IARBĂ DE GRÂU

Te face să te simți energic, chiar dacă gustul nu este unul grozav. Pentru cei mai pretențioși, sucul din iarbă de grâu se poate bea după ce ați luat micul dejun. De asemenea, iarba de grâu este un aliment ce conține o combinație de nutrienți, ceea ce îl face benefic pentru sănătatea dumneavoastră pe termen lung. 


APA DE COCOS CU CHLORELLA

Chlorella este un înlocuitor pentru iarba de grâu și conține mai multe substanțe nutritive decât spanacul, broccoli sau varza kale. Pentru a obține băutura perfectă se adaugă o linguriță de chlorella într-un pahar de apă de cocos. Efectul este unul energizant, la fel ca în cazul oțetului din cidru de mere, doar că mai dulce. Atenție, totuși, să cumpărați apă de cocos fără zahăr. În comerț sunt multe astfel de „băuturi pentru sănătate”, ce conține zeci de grame de zahăr.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Băutura care îți oferă mai multă energie decât cafeaua sau energizantul. Combate cancerul de piele.

abonare newsletter