Sănătate

Cum a descoperit, de fapt, Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Simptomul pe care l-a ignorat: „La început nu a dat importanță”

Make-up artistul se lupta de ceva timp cu o boală necruțătoare.

Cum a descoperit Anca Molnar că are tumoră pe creier Cum a descoperit Anca Molnar că are tumoră pe creier

 

 


Anca Molnar, cunoscută drept una dintre cele mai bune make-up artiste din țară, a decedat la vârsta de 35 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Prietena ei, Alina Radi, a dezvăluit cum a aflat, de fapt, tânăra din Timișoara că suferă de cancer. Se confrunta de ceva timp cu un simptom neplăcut, dar l-a ignorat total! 

Cum a descoperit Anca Molnar că are tumoră pe creier

Anca Molnar s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Celebrul make-up artist a dus o luptă grea cu cancerul. Deși a sperat că se va vindeca după cele două operații pe creier, tânăra a pierdut lupta cu viața. Soțul ei a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare vestea tragică.


„Cu durere în suflet, va aducem la cunoștință ca astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine dorește sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astazi cu orele 18. Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior”, a mărturisit soțul ei pe Facebook.

Vezi AICI despre ce simptom este vorba. L-a ignorat complet!


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cele patru „elemente ucigașe" care fac 2,7 milioane de victime pe an în Europa

Ultimele Stiri
abonare newsletter