Sănătate

Cum a reușit Emily Burghelea să nască doi copii, deși se confruntă cu probleme de infertilitate

Influencerița a mărturisit că medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Influencerița a mărturisit că medicii i-au pus un diagnostic crunt. Influencerița a mărturisit că medicii i-au pus un diagnostic crunt.

 

 


Emily Burghelea, fostă concurentă la emisiunea „Bravo, ai stil!”, a dezvăluit că doctorii i-au spus că nu poate avea copii, dar cu toate acestea a rămas însărcinată și în prezent are doi copii minunați. 

 


Emily Burghelea, diagnostic dur de la medici

Emily Burghelea a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, o afecțiune frecventă ce poate cauza infertilitate la majoritatea femeilor.

În cadrul unui control ginecologic, influencerița a aflat despre această condiție care poate face dificilă o sarcină. Diagnosticul a luat-o prin surprindere, dat fiind că are deja doi copii, o fetiță și un băiețel. La începutul lui 2023, Emily Burghelea a născut al doilea copil. Într-o postare pe contul său de Instagram, Emily a împărtășit le-a povestit fanilor virtuali despre diagnosticul primit de la medici.


Vezi AICI ce veste a primit Emily Burghelea de la medici.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șocant. Un copil moare la fiecare minut din cauza aerului pe care îl respirăm

A vrut să fie curată până în ziua nunții, dar ceea ce a aflat partenerul ei a fost un șoc! Ce a găsit bărbatul pe corpul soției sale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter