Sănătate

Meniul miraculos al lui Adrian Mutu. Ce nu consumă niciodată Briliantul? Mama lui l-a dat de gol.

Italienii l-au numit „Il Fenomeno” pe Adrian Mutu pentru execuţiile din teren. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei – alături de Hagi – Mutu e artist şi în bucătărie.

Meniul miraculos al lui Adrian Mutu. Ce nu consumă niciodată Briliantul? Mama lui l-a dat de gol Meniul miraculos al lui Adrian Mutu. Ce nu consumă niciodată Briliantul? Mama lui l-a dat de gol

 

 


„Ştiu să fac orice. De la ciorbe, la paste. Orice mâncare îţi trece prin cap, peşte, carne, ciorbe, mâncare de cartofi, varză călită, ce vrei tu, eu ştiu să fac”, a dezvăluit Adrian Mutu.

 


Muşchiul de vită în foietaj îi iese ca la carte. Când era selecţioner la tineret, Adrian Mutu a intrat în bucătărie şi a gătit pentru jucătorii naţionalei pe care a calificat-o la EURO. Pastele sunt o joacă pentru el.

„Eu nu consider pastele fiind un gătit, pentru că paste poate toată lumea să facă”, a mai spus Adrian Mutu.


La o singură mâncare nu se bagă „Chef” Mutu. Fasole cu ciolan: „Sunt un artist în bucătărie, dar chiar asta nu am încercat să fac niciodată. Mama lucrează la fasolea cu ciolan”, a mai adăugat fostul fotbalist.

De altfel, mama să a fost și cea care l-a și deconspirat în sensul acesta: „Trebuie să ştiţi că Adi respectă un regim, dacă îi pot spune aşa. Preferă grătar de vită sau pasăre, salate şi fructe”, a spus aceasta într-un interviu.


Vezi AICI ce nu consumă niciodată Adrian Mutu și care este rețeta care îi iese cel mai bine.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu a distrus un titular de la CFR Cluj: „Obrăznicia vine când nu ai minte”

Dieta prin care Mădălina Ghenea se menține într-o formă de zile mari: „Nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează”

Ultimele Stiri
abonare newsletter