Sănătate

Cele 4 alimente pe care Andreea Mantea nu le consumă niciodată. Cum arată vedeta la 38 de ani și ce dietă ţine.

Andreea Mantea (38 ani) s-a confruntat cu o perioadă delicată, atunci când a dezvoltat mai multe alergii alimentare. Prezentatoarea TV și-a făcut curaj și a vorbit despre ceea ce ea numește „cel mai mare blestem”.

Cele 4 alimente pe care Andreea Mantea nu le consumă niciodată. Cum arată vedeta la 38 de ani și ce dietă tine Cele 4 alimente pe care Andreea Mantea nu le consumă niciodată. Cum arată vedeta la 38 de ani și ce dietă tine

 

 


Fiind o femeie care ține la imaginea sa, Andreea Mantea a decis că mai este nevoie de o schimbare radicală în viața ei. Este vorba de alimentele care nu-i fac bine și care pun kilogramele pe șolduri.

 


Într-un interviu pentru OK Magazine, vedeta spune că a decis să renunțe la „ a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine”. 

Vezi AICI care sunt alimentele la care a renunțat vedeta.


A slăbit 10 kilograme în trei luni

În mai puțin de trei luni, vedeta a reușit să dea cele 10 kilograme în plus jos: „Vreau să mă ocup de mine, să fiu în cea mai bună formă fizică a mea”, a spus Andreea Mantea.

„Mi-e foarte greu. Ăsta este un blestem, e cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla. Din nou, mă alint, dar la cât sunt eu de pofticioasă, cum să mi se întâmple fix mie asta. Mă rog, un scop are. Nu știu care, să arăt așa. Încerc să mănânc cât mai natural posibil. Nu-mi iese de fiecare dată”, a mai explicat Andreea Mantea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Dieta prin care Mădălina Ghenea se menține într-o formă de zile mari: „Nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează”

abonare newsletter