Sănătate

Secretul celor mai gustoși gogoșari în oțet, fără fierbere. INGREDIENTUL care îi menține crocanți

Gogoșari în oțet pentru iarnă, fără fierbere și fără conservant. Ce să pui în borcan ca să nu se înmoaie prea mult gogoșarii.

Secretul gogoșarilor în oțet perfecți Secretul gogoșarilor în oțet perfecți

 

 


Află cum să pui gogoșari în oțet, fără să folosești conservant și fără să adaugi apă clocotită. Acești gogoșari în oțet vor fi crocanți, nu se înmoaie excesiv și au un gust delicios. 

Secretul gogoșarilor în oțet perfecți este să folosești condimentele potrivite și neapărat sare grunjoasă specială pentru murături. Iar „crocănțimea” lor e dată de un alt ingredient, pe care vi-l dezvăluim un pic mai jos. Rețeta este foarte simplă și o poate face oricine!


Delicioșii gogoșari în oțet pot fi folosiți pentru a orna salata de boeuf de pe mesele festive, dar sunt excelenți și ca garnitură, lângă o friptură de porc sau de pui. VEZI AICI ingredientele și modul de preparare!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Beneficiile pepenelui roşu. Întăreşte sistemul imunitar şi previne cancerul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter