Sănătate

Pas înainte pentru reabilitarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare. Lucrări de peste 4,3 milioane de euro.

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare, modernizat şi extins. Lucrările propuse, în valoare de peste 4,3 milioane de euro.

Pas înainte pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare | Foto: Consiliul Judeţean Cluj Pas înainte pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare | Foto: Consiliul Judeţean Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea lucrărilor prevăzute în proiectul ce vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. 

 


Lucrările propuse au o valoare de peste 4,3 milioane de euro. 

„Continuăm să acordăm o atenție aparte sistemului sanitar clujean pentru ca pacienții să beneficieze de servicii medicale la cele mai înalte standarde. Prin această investiție ne dorim să contribuim la asigurarea climatului optim de realizare a actului medical în singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania și unul din cele doar două din țară”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 


Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare, modernizat, extins şi dotat

În cadrul proiectului se propune realizarea supraetajării, extinderii, reamenajării și modernizării corpului C13 M – Laboratoare și schimbarea destinației în Ambulatoriu Integrat pentru decongestionarea funcțiunilor existente la parter și etajul I din clădirea principală a spitalului. De asemenea, se dorește implementarea terapiei hiperbare, precum și o mai bună distribuire a fluxurilor de la nivelul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean. Noile spații vor asigura, astfel, o funcționare corespunzătoare a Ambulatoriului Integrat, într-un spațiu modern, orientat către confortul pacienților și calitatea actului medical.

CITEŞTE ŞI
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie. Investiţie de aproape 17 milioane de lei.

Lucrările în valoare totală estimată de 21.429.042,33 de lei au fost etapizate. În prima fază vor fi realizate lucrările de amenajare a spațiilor necesare instalării și funcționării, în cadrul corpului C13, a camerei hiperbare, lucrările structurale necesare consolidării clădirii existente, precum și cele de compartimentare și finisare a parterului.


În cea de-a doua etapă vor fi executate lucrările de extindere și etajare a corpului C13, pasarela care va lega corpul principal al spitalului de corpul C13, unde va fi noua locație a Ambulatoriului, dotări și amenajări exterioare. 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 septembrie 2024, ora 15:00.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Spații din Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj, revitalizate. Investiție de 500.000 de lei

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a obținut avizul Ministerului Sănătății pentru suplimentarea liniilor de gardă. Tișe: „Este o nouă veste bună”

Ultimele Stiri
abonare newsletter