Sănătate

15 milioane de lei, pentru modernizarea Spitalului Municipal Clujana. Viceprimarul Dan Tarcea: „Reducem timpul de aşteptare pentru pacienţi.”

Spitalul Municipal Clujana va fi modernizat cu 15 milioane de lei, bani din fonduri europene.

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, despre modernizarea Spitalului Municipal Clujana | Foto: Dan Ştefan Tarcea – Facebook Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, despre modernizarea Spitalului Municipal Clujana | Foto: Dan Ştefan Tarcea – Facebook

 

 


Spitalul Municipal Clujana va fi modernizat cu 15 milioane de lei, bani din fonduri europene.

 


Spitalul Municipal Clujana va fi modernizat cu 15 milioane de lei, va creşte capacitatea de procesare a analizelor şi va fi redus timpul de aşteptare pentru pacienţi, a declarat Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca. 

„15 milioane de lei investiţi în Spitalul Municipal Clujana, bani care vin din fonduri europene dintr-un program naţional. Prin aceste investiţii ne dorim să creştem capacitatea de procesare a analizelor, să reducem timpul de aşteptare a pacienţilor şi până la urmă acest spital să devină unul cât mai performant. Singurul spital pe care Primăria municipiului Cluj-Napoca îl are în administrare este Spitalul Municipal Clujana. Este unul dintre cele mai moderne spitale pe care le avem la Cluj-Napoca”, a transmis Dan Tarcea, pe pagina sa de Facebook


Spitalul Municipal Clujana, în topul celor mai bune spitale din Cluj-Napoca

În 2023, Spitalul Municipal Clujana se afla în topul celor mai bune spitale din Cluj-Napoca. 

Clujeanul Dragoș Vana a publicat pe site-ul său Graphs.ro datele colectate în Mecanismul de Feedback al Pacientului al statului. Aceste date au reprezentat răspunsurile pacienților privind serviciile medicale din spitale, comportamentul medicilor și asistenților, curățenia din instituții, și până la spitalele în care cadrele medicale au cerut mită ca să trateze bolnavii.


La Spitalul Municipal Clujana, 54.7% dintre pacienți au răspuns că sunt „foarte mulțumiți” de serviciile primite, iar 30.2% s-au declarat „mulțumiți”. 298 au răspuns la această întrebare în luna martie a anului 2023.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

TOP cele mai bune spitale din Cluj-Napoca. Din ce spitale au plecat acasă pacienții foarte mulțumiți de serviciile primite?

Pacienții Clujana vor beneficia de consultații la distanță și software de monitorizare. Investiție de peste un milion de euro din PNRR

Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, construit de Compania Naţională de Investiţii

Ultimele Stiri
abonare newsletter