Sănătate

Novogyn a inaugurat Centrul Medical pentru Sănătatea Femeii, cu opt specialități medicale (P)

Novogyn, spitalul privat de obstetrică și ginecologie, a inaugurat Centrul Medical pentru Sănătatea Femeii Cluj-Napoca, care pune la dispoziția pacientelor servicii medicale integrate într-un ambulatoriu multidisciplinar.

Medici specialiști din echipa noului centru medical oferă consultații, investigații și realizează o paletă largă de proceduri destinate afecțiunilor specifice femeii, dar și a copiilor. Noul centru include 8 domenii de specialitate medico-chirurgicale și imagistice, astfel încât fiecare caz poate fi abordat într-un sistem integrat, în funcție de vârsta și patologiile asociate.

Centrul Medical pentru Sănătatea Femeii dispune de cabinete pentru specialitățile obstetrică-ginecologie, hematologie, dermatologie, endocrinologie, senologie imagistică, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, pediatrie și ecografie șold. Pacienții pot accesa servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 8 specialități din sfera medicală feminină, dar și din cea pediatrică.


„Bazele acestui nou concept de centru medical sunt strâns corelate cu specificul activității noastre din cadrul spitalului Novogyn. Complexitatea și diversitatea cazurilor care s-au adresat Spitalului Novogyn ne-au demonstrat în repetate rânduri că afecțiunile multiple, care depășesc granițele specialității Obstetrică-Ginecologie, impun un abord multidisciplinar, de un înalt profesionalism și accesibil imediat pacientelor noastre. Ne-am dorit să putem trata toate aceste patologii, pentru a oferi pacientelor noastre un abord integrat”, a declarat dr. Mihăilă Sbîrciu, medic primar obstetrică-ginecologie și manager Centrul Medical Novogyn.

Centrul Medical Novogyn este situat într-o clădire nouă, cu finisaje premium, ultramoderne, unde dispune de 6 cabinete și o sală de tratament. În aceeași clădire funcționează și centrul stomatologic Apo Medical. Echipa Novogyn este formată din peste 35 de medici, asistente și personal de suport. Noul centru este dotat cu ecografe performante și echipamente medicale de ultimă generație, care oferă medicilor posibilitatea unui diagnostic și a unor monitorizări de înaltă acuratețe.


„Am colaborat constant și cu medici din alte specialități, acolo unde am identificat cazuri care necesitau abord multidisciplinar. Specialitățile incluse în noul centru răspund exact acestor situații, iar pacientele noastre pot accesa acum serviciile medicale necesare chiar în acest centru medical”, spune Conf. Dr. Răzvan Ciortea, medic primar obstetrică-ginecologie.

Echipa de medici este formată din medici primari și specialiști cu renume din Cluj-Napoca și cu o vastă experiență în specialitățile aferente, atât în spitale publice, cât și în clinici private.


„Acest centru medical a pornit de la ideea conceptuală a «mamei și copilului» dar experiența noastră în patologia ginecologică a condus la un concept mult mai larg, care integrează femeia de toate vârstele, astfel încât multiplele specialități conexe alese să facă parte din acest concept și-au găsit locul foarte ușor. În plus, pacientele pot beneficia și de servicii dermatologice și de dermatologie estetică”, precizează Șef Lucrări dr. Mihaela Oancea, medic primar obstetrică-ginecologie.

Situat în zona Piața Cipariu, pe str. Dostoievski, nr. 16, Centrul Medical Novogyn funcționează de luni-vineri, între orele 8-21 și sâmbătă, între orele 9-14. Pentru programări, pacienții pot accesa următoarele numere de telefon 0743 216 522 / 0743 216 523, sau pot face programări online, prin intermediul siteului novogyn.ro/programari/.

CITEȘTE ȘI:

Affidea|Hiperdia inaugurează un nou Centru Medical ultraperformant la Cluj, pe Strada Republicii (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter