Social

3,5% din impozitul pe venit pentru educația a 100 de copii cu boli grave. Clujeanul Vlad Pop: „Împreună dăm aripi copiilor cu boli grave din România”

În România, există o organizație dedicată să sprijine copiii care se confruntă cu boli grave, oferindu-le o șansă la educație și împlinirea visurilor lor.

Asociația Păsări oferă 100 de burse educaționale pentru copiii grav bolnavi/ Foto: Asociația Păsări - Facebook Asociația Păsări oferă 100 de burse educaționale pentru copiii grav bolnavi/ Foto: Asociația Păsări - Facebook

 

 


În România, există o organizație dedicată să sprijine copiii care se confruntă cu boli grave, oferindu-le o șansă la educație și împlinirea visurilor lor. Asociația Păsări este acea entitate care crede cu tărie că nicio piedică nu poate sta în calea visurilor, indiferent de provocările cu care se confruntă acești copii din cauza afecțiunilor medicale și a tratamentelor complexe.

 


Într-o lume în care educația este cheia spre un viitor mai bun, Asociația Păsări se dedică asigurării că copiii cu boli grave au acces la această oportunitate vitală, chiar și atunci când trebuie să facă o pauză de la școală din motive de sănătate. Prin intermediul burselor oferite, organizația își propune să le ofere acestor copii suportul și resursele de care au nevoie pentru a-și continua studiile și a-și urmări visurile.

Burse educaționale pentru copiii grav bolnavi

Fiecare bursă acordată de Asociația Păsări este o promisiune că nicio boală nu va îngrădi zborul spre cunoaștere și realizare. Fie că este vorba despre tratamente medicale dificile sau perioade de recuperare prelungite, copiii sprijiniți de această organizație sunt încurajați să-și deschidă aripile și să-și stabilească țeluri înalte, pentru că nimic nu este imposibil atunci când ai determinare și sprijinul adecvat.


Prin intermediul programelor educaționale adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil, Asociația Păsări transformă obstacolele în oportunități și învață copiii că puterea lor de a visa și de a realiza este mai puternică decât orice boală. Cu fiecare bursă oferită, se deschide o fereastră către un viitor plin de promisiuni și posibilități pentru acești tineri luptători.

Cei care doresc să îi ajute pe acești copii să aibă o șansă la educație o pot face prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.


„Acest clip durează 45 de secunde, atât îți ia să ajuți un copil și să redirecționezi cei 3,5% din impozitul pe care l-ai plătit la bugetul statului. Eu sunt Vlad Pop, explorator la Asociația Păsări și dacă ai auzit de cel mai dur ultra-maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, știi că am alergat pentru bursele copiilor cu boli grave din România. Completarea formularului este gratuită, nu te costă nimic, îl poți completa dacă ai lucrat cel puțin o lună anul trecut sau dacă ești pensionar. Împreună dăm aripi copiilor cu boli grave din România”, a declarat clujeanul Vlad Pop, sportivul care a alergat în „Infernul Alb” pentru educația a 200 de copii cu cancer.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vlad Pop a terminat cel mai dur ultramaraton din lume. A alergat la -50 de grade pentru copiii cu cancer. „Abia aștept să vă spun întreaga poveste”

EXCLUSIV. Mărturiile sportivului clujean Vlad Pop, din Infernul Alb: „Vocea copiilor mi-a dat putere să ajung cu bine în cel mai dificil moment”

abonare newsletter