Social

Fetiță de 2 ani, internată la Cluj, se luptă cu o boală nemiloasă. Are nevoie de 500.000€.

Rebecca, o fetiță de doar 2 ani, internată la Cluj, are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul.

Rebecca, o fetiță de doar 2 ani, internată la Cluj, are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul| Foto: HOPE for Rebecca Rebecca, o fetiță de doar 2 ani, internată la Cluj, are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul| Foto: HOPE for Rebecca

 

 


Rebecca, o fetiță de 2 ani, are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul, scrie mesageruldesibiu.ro

 


În loc să se bucure de copilărie, fetița a fost diagnosticată cu cancer în stadiul IV

„Pe 5 iulie, viețile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Rebecca, fetița noastră minunată, care va împlini 2 anișori pe 12 iulie, a fost diagnosticată cu neuroblastom stadiul IV. Veștile proaste, din păcate, nu se termina aici, în aceeași zi, în timpul ecografiei abdominale, medicul a descoperit o noua tumoră de 12 cm”, reiese din povestea postată de Hope For Rebecca.


Rebecca are nevoie de 500.000 de euro

Drumul spre vindecare este lung și anevoios, dar nu imposibil. Rebecca are nevoie de multiple investigații și intervenții chinuitoare și costisitoare. Costurile estimative doar pentru tratamente depășesc 500.000 de euro.

„La acestea se adaugă resursele financiare neprevăzute în funcție de evoluția ei. Rebecca are nevoie de intervenții chirurgicale vitale, transfuzii de sânge (grupa A negativ) pentru a susține tratamentele, chimioterapie, imunoterapie și radioterapie intensive, posibil transplant celule stem, deplasări frecvente la centrele oncologice de specialitate și cazare pentru familie în timpul tratamentelor.
Acasă, Rebecca are un frățior care o așteaptă nerăbdător să își petreacă timpul cu ea. Visăm la ziua când vor putea să se joace împreună, fără griji, bucurându-se de copilărie.
Speranța la o viață normală pentru Rebecca este posibilă doar dacă ne unim forțele. Fiecare donație, fiecare gând bun și fiecare rugăciune o apropie pe Rebecca de tratamentul care îi va salva viața. Împreună putem să-i oferim o copilărie plină de bucurie și speranță”.


Cum poți dona:

Cont RON
IBAN: RO30INGB0000999915916422
Titular cont: Alexandru Cocan
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Cont EUR:
IBAN: RO03INGB0000999915916423
Titular cont: Alexandru Cocan
Banca: INGB CENTRALA
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU


Revolut:
+40742942828: Alexandru Cocan
+40747542358: Daiana Cocan

PayPal:
https://www.paypal.com/donate/…

Metamask: 0x8AB03e3abdd3AC7C15Fe927F675c89DDA4d25DA3

USDC – BEP20 (BNB CHAIN)
https://hopeforrebecca.ro
https://hopeforrebecca.com
https://hopeforrebecca.de

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Strigăt de ajutor! Copilăria plină de vânătăi a unui copil de 5 ani. S-a trezit cu o boală severă în urma unei răceli. FOTO

Copil de 14 ani din Cluj, diagnosticat cu o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată. Are nevoie de 15.000€.

abonare newsletter