Social

Copil de 14 ani din Cluj, diagnosticat cu o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată. Are nevoie de 15.000€.

Părinții unui băiețel de 14 ani din Cluj au disperată de ajutor. Acesta suferă de o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată.

Darius are nevoie de ajutor| Foto: Teglas Cristina - Facebook Darius are nevoie de ajutor| Foto: Teglas Cristina - Facebook

 

 


Băiețelul are nevoie ajutorul oamenilor pentru a avea o șansă la viață normală, fără dureri care sunt greu de suportat și pentru adulți. 
 

Potrivit mamei lui Darius, totul a început în urmă cu 6 ani. Băiețelul a fost la stomatologie pentru un consult, iar medicii stomatologi au decis să îi facă o extracție


La câteva zile de la extracție copilul a început să aibă dureri de oase și de dinți, iar în urma unei biopsi efectuate la Cluj i s-a pus diagnosticul de tumoare beningă cu osteom osteoid, o tumoare care indiferent de câte ori este înlăturată din zona afectată, după un timp se reface.

Copilul a fost operat, dar i-a fost descoperită o nouă tumoare

La vârsta de 8 ani, lui Darius i s-a descoperit prima tumoare la maxilar în partea dreapta de care a fost operat în România și s-a refăcut imediat dupa operație, apoi a fost operat și în Germania în urmă cu 4 ani, după care a avut o perioadă în care chiar dacă aceea tumoare s-a refăcut numai avea durerile atât de dese și atât de mari.


Din păcate, părinții au primit o veste tristă. Băiețelului i s-a mai descoperit o tumoare.

„În urma cu 5 luni i s-a mai descoperit tumoare și în partea stânga care s-a dezvoltat în câteva luni atât de tare încât este mai mare decât cea veche crescută în 4 ani având acum în ambele părți acele tumori alimentația și vorbirea lui este mai dificilă deoarece în partea dreapta este un os foarte subțire care i mai ține maxilarul deoarece a început să se mănânce foarte tare osul și se mai tine foarte puțin. Medicii specialiști din Turcia i-au recomandat un tratament care îl va ajuta la eliminarea tumorilor pentru 2 luni jumate timp în care noi va trebui să rămânem cazați acolo pentru a putea fi prezenți la tratamentul care i se va administra în acea perioadă. În momentul de față are dureri foarte mari zilnic și nici calmantele nu îl mai pot ajuta.
Tratamentul împreună cu analize și toate investigațiile necesare și cazarea au cost aproximativ de 15.000 de euro”, a declarat mama băiatului.


Date bancare pentru persoanele care doresc să doneze:

Rizea Teglas Cristina Mihaela
RO51BUCU1461034739591RON
TELEFON:0747751179

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Strigăt de ajutor! Un copil de 12 ani din Cluj suferă de o tumoare care se reface indiferent de câte ori este operată

Primăria Cluj-Napoca mărește perioada de acordare a ajutorului pentru chirie de la 3 la 5 ani. Emil Boc: „Nimeni nu e uitat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter